+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,31 - € 19,84 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken in de logistiek. Het werk is in drie ploegen, wat betekent dat je vaak lang weekend hebt. Je werktijden zijn afwisselend. Je start de dag met koffie en gaat dan aan de slag. Het team is divers en de sfeer is jong en ambitieus. Je krijgt de kans om mee te denken over hoe het werk nog beter kan. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistiek Medewerker heb je een afwisselende baan. Je bent samen met 10 collega's verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, wat gedeeltelijk geautomatiseerd is. Je werkt in drie ploegendienst welke op zondagnacht start. Dit betekent dat je na donderdagnacht al lekker weekend hebt! De werktijden zijn 06:00 - 14:00,14:00 - 22:00 uur en 22:00 - 06:00. Je werkt 7,5 uur per dag. In totaal is de werkweek 37,5 uur. Het team is divers, jong en oud door elkaar. De sfeer is jong en ambitieus, no-nonsense en je past in het team als je meedenkt over verbeteringen in het proces.

Hoe ziet de werkdag eruit?

Na een goede kop koffie (vers uit eigen productie) start jouw werkdag. De eerste vrachtwagens komen aan met grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Je controleert de vrachtbrieven, start met uitladen van de vrachtwagen met de heftruck en houdt de administratie bij. Na het uitladen, rijd je de goederen richting de juiste stelling en slaat deze op. Tijd voor een kop koffie en een goede lunch! Na de lunch werk je mee aan het verzenden van de orders. De opdrachten komen binnen op orderbonnen, deze lees je secuur af. Je zet de pallets klaar bij de gerobotiseerde palletizers welke automatisch de orders verpakken. Vervolgens rijd je op de reachtruck richting de stelling om de opdrachten te halen welke ingepakt kunnen worden. Je stelt de robots in, verwerkt de pallet administratie en zodra de orders verpakt zijn. Als alles verpakt is, rijd je de pallets naar de docks. Na een korte pauze wordt het tijd om de verpakkingsmaterialen klaar te zetten voor de volgende ploeg. Deze materialen rijdt je met de heftruck richting de productie. Vervolgens ruim je nog wat afval op en zet de trucks netjes terug. De dag zit erop!


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, onderdeel van een internationaal concern, richt zich op inkoop, branden, malen, verpakken en verkopen van koffie. De wereldwijde inkoop van koffiebonen wordt volledig door het bedrijf verzorgd bij uitsluitend gecertificeerde plantages. Je werkt in een divers team. De sfeer is jong en ambitieus, no-nonsense en je past in het team als je meedenkt over verbeteringen in het proces.  De werkplek is schoon, droog en er is een uitgebreid machinepark en deels gerobotiseerd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.


Wat wij vragen
  • Ervaring op de heftruck en reachtruck; 
  • Nederlandssprekend en 5 dagen in de week beschikbaar; 
  • Relevante werkervaring in de logistiek;
  • Geldig heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat.
Wat wij bieden
  • Het bruto uurloon tussen de €18.31 en €19,84 excl. ploegentoeslag; 
  • Je komt te werken in een drie ploegendienst;
  • Je maakt kans op een vast contract bij de opdrachtgever;
  • Er is veel ruimte om binnen de organisatie door te groeien;
  • Je bouwt vakantie uren, kort verzuim en vakantiegeld op.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in