+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.
Laad meer vacatures

Teamleider Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.545 - € 3.425 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Teamleider gezocht in Zaltbommel! Wil jij 40 uur per week werken bij het internationaal bekende DHL? Ben je een natuurlijke leider en wil je graag het verschil maken in de dynamische wereld van logistiek en transport? Lees dan verder! Als Teamleider bij DHL start jouw werkdag met het bespreken van de planning en doelen met jouw team. Je werkt nauw samen met je collega's, motiveert hen en zorgt voor een prettige werkomgeving. Gedurende de dag bewaak je de voortgang en streeff je naar continue verbetering. Klinkt dit als jouw ideale baan? Wacht dan niet langer en solliciteer nu om jouw toekomst als Teamleider bij DHL in Zaltbommel te beginnen!

Wij bieden:

Ben jij klaar voor een uitdagende functie bij DHL in Zaltbommel? Kom ons team versterken als Teamleider voor 40 uur per week (ploegen)! Wij bieden je een aantrekkelijk salaris tussen de €2.545,- en €3.425,- bruto per maand afhankelijk van ervaring. Hier bovenop komt nog een toeslag omdat je in 3 ploegen gaat werken. Bij DHL vinden we persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden we jou volop opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven verbeteren en door te groeien binnen het bedrijf. Klim jij de ladder op, van Teamleider naar een hogere functie? Bij ons is het mogelijk! Ook kun je bij DHL gebruikmaken van onze CAO à la carte, waardoor jouw arbeidsvoorwaarden perfect op jouw wensen en behoeften zijn afgestemd. Jij maakt zelf bijvoorbeeld de keuze om een hoger salaris te ontvangen óf om 4,5 vakantiedag extra te krijgen om de balans tussen werk en privé te optimaliseren. Daarnaast hebben we uiteraard een goede reiskostenregeling, pensioenregeling en na het uitdienen van jouw tijdelijke contract ligt er een mogelijkheid op een vast dienstverband in het vooruitzicht. Dus ben jij die gemotiveerde, enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Bij ons is iedereen welkom, ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst, religie of seksuele geaardheid. We behandelen al onze medewerkers eerlijk en gelijk en volgen strikte naleving van de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Twijfel niet langer en stuur je sollicitatie in voor deze geweldige kans om je carrière bij DHL te starten!

Wij vragen:

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Teamleider bij DHL in Zaltbommel? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat die ons team voor 40 uur per week komt versterken. Om succesvol te zijn in deze functie, voldoe je aan de volgende eisen: • Je hebt MBO4 werk-en denkniveau • Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven en het motiveren van een team • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding • Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen bij veranderingen • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent resultaatgericht Als jij jezelf hierin herkent, dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze Teamleider functie bij DHL in Zaltbommel. Wacht niet langer en solliciteer direct! We kijken uit naar jouw enthousiasme en gedrevenheid om samen met ons het team naar een hoger niveau te tillen.

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe Teamleider bij DHL in Zaltbommel? Kom werken in een dynamisch en gezellig team dat zich volledig inzet voor een efficiënte en duurzame logistiek. Dagelijks worden er duizenden pakketten verwerkt, Als Teamleider stuur je een team van 10 á 15 operators aan en samen met jouw team draag je bij aan onze missie om de wereld te verbinden en het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Versterk ons team met jouw leiderschap en enthousiasme. Ervaar zelf waarom DHL de werkgever is waar je écht het verschil kunt maken. Solliciteer nu en ontdek jouw toekomst bij DHL!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in