+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeeland (NB).
Laad meer vacatures

Project manager Zeeland (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RW Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Het bedrijf is een familiebedrijf in de paardensportmarkt met veel ervaring. Ze maken en onderhouden producten voor klanten over de hele wereld. Ze zoeken nu iemand die projecten leidt voor stapmolens en overkappingen. Je werkt van begin tot eind aan projecten, praat met klanten en zorgt dat alles goed loopt. Je helpt ook bij problemen en zorgt dat iedereen blij is met het resultaat. Dit is een kans om te werken in een bedrijf dat houdt van vernieuwing en samenwerken. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een toonaangevend Brabants familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de wereldwijde paardensportmarkt. Gedreven door ondernemerschap en innovatie, zijn zij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van hoogwaardige producten voor de paardensport. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Noord-Brabant, maar ze bedienen klanten over de hele wereld. De organisatie kenmerkt zich door een dynamische en ondernemende cultuur, waarin innovatie, probleemoplossing en betrouwbaarheid centraal staan en hebben bijgedragen aan hun ongekende succes.
Om het team te versterken zijn zij op zoek naar een:

Projectleider stapmolens en overkappingen
38 uur

Wat ga je doen?
Als Projectleider/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het leiden van diverse projecten op het gebied van stapmolens en overkappingen. Je neemt de leiding over het gehele proces, van concept tot oplevering, en werkt nauw samen met verschillende interne en externe partijen. Je coördineert de werkzaamheden, bewaakt de planning en zorgt voor een optimale voorbereiding van de projecten.
Daarnaast fungeer je als het primaire aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers. Het is jouw taak om heldere communicatie te onderhouden en een klantgerichte benadering te hanteren, waarbij je de wensen en behoeften van de klanten centraal stelt. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van verwachtingen en het oplossen van eventuele problemen of knelpunten die tijdens de projectuitvoering kunnen ontstaan.
Kortom, jouw taken omvatten onder andere:
  • Leiding nemen over projecten op het gebied van stapmolens en overkappingen.
  • Samenwerken met interne en externe stakeholders gedurende het gehele projectproces.
  • Coördineren van werkzaamheden en bewaken van de planning.
  • Zorgen voor een optimale voorbereiding van de projecten.
  • Fungeren als het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.
  • Onderhouden van heldere communicatie en een klantgerichte benadering hanteren.
  • Afstemmen van verwachtingen en oplossen van eventuele problemen of knelpunten tijdens de projectuitvoering.
Door jouw inzet en leiderschap zorg je ervoor dat de projecten succesvol worden afgerond binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten, en dat de klanttevredenheid hoog blijft.

Gevraagd

Wie ben je?
Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende van jou:
  • Minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO 4-niveau: We verwachten dat je een technische achtergrond hebt op minimaal MBO 4-niveau, bij voorkeur in een relevant vakgebied zoals bouwkunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Deze achtergrond zal je helpen bij het begrijpen en coördineren van technische aspecten binnen de projecten.
  • Aantoonbare ervaring als projectleider/werkvoorbereider, bij voorkeur in de bouw- of stallenbouwsector: Kennis van deze sectoren en ervaring met gerelateerde projecten zullen je helpen om effectief te kunnen opereren in deze rol.
  • Als projectleider/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende taken en het bewaken van de voortgang van projecten. Daarom is het essentieel dat je uitstekende organisatorische vaardigheden hebt en oog hebt voor detail, zodat je ervoor kunt zorgen dat alles soepel verloopt en dat deadlines worden gehaald.
  • Als het primaire aanspreekpunt voor klanten en leveranciers is het cruciaal dat je communicatief sterk bent en in staat bent om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden. Je moet in staat zijn om heldere instructies te geven, verwachtingen af te stemmen en eventuele problemen op te lossen in samenwerking met anderen. Hierin is de voertaal Engels, Duits en Frans is een pré.
Als je aan deze vereisten voldoet en je hebt een passie voor projectmanagement en techniek, dan moedigen we je aan om te solliciteren en deel uit te maken van ons team als Projectleider/Werkvoorbereider.

Aanbod

Wat hebben wij te bieden?
Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een snel veranderende organisatie. Ze bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die passen bij je professionele achtergrond en voldoen aan de CAO voor de Technische Groothandel. Het doel is een langdurige samenwerking, met uitzicht op een vast dienstverband.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in