+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Fijne collega gezocht, Kastanjelaan Zeewolde Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kun je werken met ouderen die een verstandelijke of meervoudige beperking hebben. Onze locatie in Zeewolde is rustig en mooi, met woonkamers die uitkijken op groen en water. Elke bewoner heeft zijn eigen appartement. We gebruiken een speciale aanpak, Triple-C, om onze bewoners te helpen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Als je een MBO 3 of 4 diploma hebt, kun je direct contact met ons opnemen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Drinken wij samen binnenkort een kopje koffie of thee?


Aan de rand van Zeewolde ligt woonlocatie de Kastanjelaan. Er zijn vier woongroepen waar ouderen met een verstandelijke beperking (VB) en mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) wonen. Ook beschikken we over een interne dagbesteding, Phitaal, te bereiken middels een wandeling door de binnentuin.

In Zeewolde is het fijn en rustig wonen. De twee woonkamers van de woongroepen op de begane grond grenzen aan een prachtige binnentuin. De twee woonkamers op de eerste verdieping grenzen aan twee grote dakterrassen, van waar je prachtig uit kan kijken over groen landschap, bos en water. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Locatie de Kastanjelaan heeft 4 woongroepen waar iedere bewoner zijn / haar eigen appartement heeft. Per woongroep is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer. In de prachtige binnentuin is een beweegtuin ingericht.

Een gewoon leven, een eigen leven

We verzorgen en begeleiden bewoners vanuit de behandelvisie Triple-C. Triple-C is een behandelmodel dat uitgaat van de menselijke behoeften. We leggen de focus niet op het moeilijke gedrag. Maar we kijken juist naar hoe iemand met moeilijk verstaanbaar gedrag zoveel mogelijk zijn normale leven kan oppakken.

Nieuwsgierig geworden? Geen zin om een motivatie brief of CV te updaten? Wij zijn altijd opzoek naar fijne collega’s. Heb jij een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau? Stuur mij (Anoek Veldhuizen) een WhatsApp berichtje en dan ontmoet ik jou heel graag! Mijn telefoonnummer is 06 - 30 21 97 63.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in