+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Orthopedagoog Onderwijs Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kwaliteiten als orthopedagoog onderwijs wist in te zetten voor een betere samenleving? Omdat je het belangrijk vindt dat er goed onderwijs is voor ieder kind? En omdat jij samen met ons impact wilt maken voor de leerlingen die het nodig hebben? 

Kortom, geloof jij in de kracht van samen de schouders eronder zetten? Dan is BMC de werkgever die jij zoekt. 

Wat ga je doen?

Als orthopedagoog onderwijs help jij het onderwijs een stap vooruit. Dit doe je in afwisselende en boeiende opdrachten, bijvoorbeeld als intern begeleider, door te werken aan onderwijskwaliteitsverbetering op een basisschool, als onderwijsconsulent binnen een samenwerkingsverband, als zorgcoördinator voor de onderbouw van een vmbo-school of als leerkrachtcoach in het speciaal basisonderwijs. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Jouw ambities en ontwikkelingswensen zijn hierin leidend. Ondertussen heb jij de zekerheid van een (vast) contract bij BMC: de ideale uitvalsbasis om jezelf te blijven prikkelen en jouw expertise te verdiepen.

We vinden het belangrijk om te investeren in elkaar en in de toekomst. Daarom heb je bij ons alle ruimte voor ontwikkeling en groei. Jij kiest je eigen ontwikkelpad, wij helpen je op weg. Je kunt bij ons kiezen uit een groot scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. BMC-breed, maar ook specifiek op het domein van Jeugd en Onderwijs. Denk aan klassikale geaccrediteerde scholing en training, verschillende leerlijnen, themabijeenkomsten, intervisie, supervisie, e-learnings, podcasts, leaflets en onderzoeken.

We helpen je niet alleen óp weg, maar ook ónderweg. Bij BMC wisselen we graag kennis en ervaring met elkaar uit. Zo kun jij elke dag beter bijdragen aan de publieke sector. Je bent altijd van harte welkom op onze domeinavonden, themabijeenkomsten en bij onze werkgroepen, waarbij kennisdeling en netwerken voorop staat. Je volgt een interessante workshop of training, dat doen we met z’n allen onder het genot van een hapje en drankje.



Gevraagd

Ben jij iemand die zowel denkt als doet? Iemand die zijn hand in het vuur steekt voor goed onderwijs en die graag de verbinding zoekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie. Ook beschik je over 3 tot 5 jaar ervaring in dezelfde of soortgelijke functie binnen het onderwijsveld. 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk een mooie, zinvolle baan als Onderwijskundig adviseur. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een fijn pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • Direct een vast contract / contract voor onbepaalde tijd (32-40 uur);
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen door gebruik van de trainingen/cursussen van het ontwikkelcentrum;
  • Een individueel keuzebudget (IKB). Dit bouw je maandelijks op en kun je in geld laten uitkeren of inzetten voor verschillende doelen, zoals vakantiedagen of sport;
  • 36 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • Een leaseauto met tankpas of vervoersbudget;
  • Een ‘Choose Your Own Phone’ (CYOP)-regeling: jij kiest zelf je toestel, wij betalen mee en de simkaart plus het abonnement nemen wij voor onze rekening;
  • Laptop;
  • Een passende onkostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
  • Een pensioenregeling;
  • Een goede werk-privébalans. Deze vinden wij belangrijk. BMC draagt daarom bij aan een goede werkplek thuis en geeft waar mogelijk de ruimte om vanuit huis te werken.

*Werken op ZZP-basis is eventueel ook een mogelijkheid.



Uren

32 - 40 uur
32

Bedrijfsomschrijving

BMC werkt al meer dan dertig jaar samen met de publieke sector. We werken in verschillende domeinen, maar weten elkaar altijd te vinden. Wij zijn echte adviesmákers. Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Strategisch advies en onderzoek koppelen wij altijd aan uitvoering. Zo weten wij zeker dat onze oplossingen impact maken bij de mensen voor wie wij het doen: inwoner, leerling en cliënt.

Heb je nog vragen?

Nog vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Bel gerust. Je kunt contact opnemen met Julian de Dreu, senior recruitment consultant BMC, Tel. 06 10 45 57 93.

Solliciteer direct!

Wil jij maatschappelijk impact maken en denk jij dat in deze baan te kunnen? We maken graag kennis met je! Stuur ons jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij bij BMC kunt en wilt betekenen voor de publieke sector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in