+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

Intercedent Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Geniet van veel vrijheid, werkplezier en de mogelijkheid tot thuiswerken. Ontdek doorgroeikansen in een jong, energiek team dat gelooft in persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Plus, profiteer van reiskostenvergoeding en de kans om deel uit te maken van een sterk, succesvol team. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij commercieel ingesteld? Check! Ben jij tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar? Check! En wil jij ook nog eens een marktconform salaris verdienen en allemaal bonussen? Check! Reageer snel en wij nemen contact met jou op!

Wat bieden wij jou
  • Salaris +/- €2550 exclusief bonussen
  • Voor langere periode
  • Werksfeer en werkplezier beleven
  • functie met een 360 graden rol
  • Werken in Lelystad
  • Doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Vind jij het leuk om een nieuwe organisatie te leren kennen en een kijkje in hun keuken te nemen? Zoek je een baan waarin je niet elke dag op kantoor zit maar ook regelmatig de hort op bent? In deze spannende rol benader jij interessante bedrijven om te kijken of je iets voor hen kan betekenen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ook weet jij kandidaten te bemiddelen naar hun ideale baan. Dat doe je vol overgave en enthousiasme, zodat jij die vacature mee naar huis krijgt en de klant kunt verrassen met de ideale kandidaat. Ben je er klaar voor?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent tussen de 32-40 uur per week beschikbaar, dus ga jij voor een parttime of fulltime baan?
  • Vanwege het werkgebied is een rijbewijs en eigen vervoer verplicht om de functie goed uit te kunnen voeren.
Wat ga je doen

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan! Doordat je jouw klanten en kandidaten door en door kent, maak jij de perfecte match. Je hoort het goed: je hebt veel contact met je klant én met je kandidaat. Heb je een vacature ingevuld? Dan stopt het niet. Als intercedent vervul je actief de rol van werkgever. Dit betekent dat jouw flexwerkers bij jou terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst of vakantiedagen. Daarnaast ga je op pad om potentiële nieuwe opdrachtgevers te leren kennen en daar onze dienstverlening onder de aandacht te brengen. Met jouw kennis van de wereld van werk, zien bedrijven jou als een echte sparringpartner. Je hoort het goed: saai is deze baan zeker niet.

Je toekomstige collega Daphne aan het woord:
Samen gaan wij het maken!

Zin om samen met mij onze eigen toko in Lelystad, Dronten en Biddinghuizen te runnen? Ik wel! Recruitment, sales, relatiebeheer, we doen het allemaal en hebben dan ook een echte 360 graden rol. Wij staan écht klaar voor onze klanten, prospects en flexwerkers en dat maakt ons zo goed in het werk. Samen lachen, lekker lunchen en goede koffie drinken doen wij uiteraard ook!

  • Thuiswerken is mogelijk
  • Uiteraard ontvang jij reiskostenvergoeding
Waar ga je werken

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z'n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn? Als een jonge, energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

Sollicitatie

Enthousiast? Top, wij ook! Reageer snel via onderstaande button en dan start jij binnen twee weken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in