+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Commerciële Intercedent in Huizen Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ministerie van Arbeid

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.200 - € 2.750 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop

Vacatureomschrijving

Fulltime

Geldig tot: 23-10-2023
Ben jij een doorgewinterde uitzender en op zoek naar een nieuwe uitdaging als commercieel intercedent? En wil jij meebouwen aan de groei van een jonge uitzendonderneming? Dan hebben wij een mooie plek voor jou!
Wat ga je doen?

Het Ministerie van Arbeid is een jonge uitzendonderneming, maar toch al met veel ervaring in huis. Alle hoofd- en randzaken zijn geregeld, zodat jij kan doen waar je goed in bent: mensen bemiddelen naar een nieuwe baan en klantrelaties opbouwen en beheren.

Zoals gezegd zijn wij een jonge onderneming. Als commercieel interdecent krijg jij dus veel ruimte voor eigen inbreng. Wij zijn een generiek uitzendbureau én hebben ons niet gecommitteerd aan een bepaalde sector. Hierdoor heb jij ook alle ruimte om onze dienstverlening toe passen in de branche waarin jij ervaring hebt of waar jouw interesses liggen. Onder dienstverlening verstaan wij het werven, uitzenden en detacheren van werknemers bij bedrijven. 

Als intercedent beheer jij het volledige proces van klanten werving, vacatureteksten schrijven, sollicitatiegesprekken voeren, loon- en tariefonderhandelingen en het bezoeken van klanten en werknemers op locatie. Buiten jouw uitstekende recruitment en commerciële kwaliteiten, ben je accuraat in het voeren van een goede administratie. Jij zorgt ervoor dat alle personeels-, vca- en contractdocumenten op orde zijn. Kortom: een allround afwisselende functie met vrijheid waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke afwisselende baan bij een jonge en groeiende onderneming. Er ligt veel ruimte voor jou om hierin mee te groeien. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en kennis. Naast 28 vakantiedagen per jaar, leuke bedrijfsuitjes een telefoon en laptop van de zaak, mag je jouw lunchtrommel thuis laten. Deze verzorgen wij voor je. Een leaseauto van de zaak is bespreekbaar, maar zeker bij goed functioneren een gegarandeerd vooruitzicht.

Wat breng je mee?

De commercieel intercedent die wij zoeken heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring in het vak en heeft de ambitie om door te groeien in dit vakgebied. Bijvoorbeeld naar de functie vestigingsmanager of als specialist binnen een bepaalde branche. Jij bent oprecht geïnteresseerd in mensen en kan in sollicitatie- en klantgesprekken goed de behoefte peilen. Deze behoefte weet je om te zetten naar een succesvolle bemiddeling tussen werknemer en werkgever.

Jij weet dus hoe uitzenden werkt en bent op de hoogte van de wet- en regelgeving binnen de flexbranche. Hoewel de nadruk altijd aan de commerciële kant ligt, kom je er niet onder uit ook een goede administratie te voeren. Gelukkig is deze bij ons voor een groot deel gedigitaliseerd. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Huizen. Een rijbewijs B heb je in de pocket, anders worden klant- en werknemersbezoeken een vrij lastig verhaal. Naast deze ervaring ben je vooral een prettig persoon om mee te werken. Jij vindt het werken in een (klein) team leuk en kent je verantwoordelijkheden. “work hard, play hard”. 

Salaris indicatie:

€ 2200 - € 2750 bruto per maand

Ben jij de ervaren commercieel intercedent die wij zoeken?

Spreekt onze vacature jou aan en wil je meer weten over deze functie commercieel intercedent en ons bedrijf? Bel Rick Romijn 06-39013627 voor meer informatie en een afspraak voor een kop koffie. Direct solliciteren mag natuurlijk altijd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in