+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Operator/productiemedewerker 5 ploegen in Zeewolde Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BergWerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kun je helpen de wereld te verbeteren door met gerecycled plastic te werken. We maken hoogwaardige kunststofkorrels van plastic afval, zelfs van grote merken zoals Ikea. Je gaat in een 5-ploegendienst werken, wat betekent dat je veel vrije tijd hebt en een toeslag krijgt voor je flexibele uren. We zorgen goed voor je en helpen je een goed slaapritme te houden. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw steentje, of beter gezegd jouw gerecycled kunststofkorreltje, bijdragen aan een betere wereld? Kom dan werken als operator/productiemedewerker!


Waar ga jij werken?

Morssinkhof Plastics is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de recycling van plastic afval. Dit afval wordt onder andere gerecycled tot hoogwaardige kunststofkorrels die weer verkocht worden aan een internationale klantenkring, van kleine kunststofverwerkende bedrijven tot ‘s werelds grootste multinationals. Zo recyclen zij onder andere plastic van Ikea! Zij hebben een leidende rol in de Europese kunststofverwerkende industrie en meer dan 10 vestigingen in Europa.


Alle ins and outs over werken in 5-ploegen

In deze functie ga jij werken in een 5-ploegendienst. Dit houdt in dat jij 6 dagen werkt en daarna 4 dagen vrij bent. Je werkt 2x een ochtenddienst (06:00 – 14:00 uur), 2x een avonddienst (14:00 – 22:00 uur) en 2x een nachtdienst (22:00 – 06:00 uur). Hierdoor werk je gemiddeld 33,6 uur per week.

Er zitten veel voordelen aan werken in een 5-ploegendienst. Zo sta jij nooit in de file en kun jij naar de sportschool gaan als het rustig is. Daarnaast ontvang jij een toeslag, omdat jij onregelmatige werkuren hebt. Extra cashen dus! Ook houd je meer tijd over en ben je geregeld overdag vrij. Een keer de kinderen naar school brengen of op dinsdagochtend naar de kapper, behoort dan tot de mogelijkheden.

Wij raden je wel aan om goed op jezelf te blijven letten. Door in ploegendiensten te werken, kan het voorkomen dat je minder slaapt. Daarom begeleiden wij je graag om een goed ritme te onderhouden, zodat jij alleen van de voordelen hoeft te profiteren! ;)


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in