+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

E-bike Cursus Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Kom en doe mee met onze training voor gevorderden in e-bike techniek! Op deze dag ga je echt aan de slag met e-bikes. Je leert praktische vaardigheden zoals fietsen uitlezen, componenten vervangen en storingen oplossen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren leermeester. Een mooie kans om je kennis te vergroten en een stap te zetten richting e-bike specialist. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je al bekend met de basis van de e-bike, dan bieden wij een training e-bike voor gevorderden aan. Die dag ga je praktisch fietsen uitlezen, componenten vervangen, storing zoeken en deze oplossen. 26 april geven wij een training van 1 dag in Uden. Geef je op!


Waar ga je werken?

Je gaat in deze training de hele dag aan de slag met mooie e-bike systemen. DE meeste leerlingen in deze training zijn al fietsenmaker en als fietsenmaker ergens in dienst. Wil jij fietsenmaker worden en graag aan de slag dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat ga je doen?

Op 5 werkplekken hebben wij verschillende soorten e-bikes staan, waaraan je specifieke opdrachten en werkzaamheden gaat uitvoeren met betrekking tot het elektrische deel. Denk hierbij aan een display kabel door het frame halen en het testen van motor/accu kabels, tevens lees je van diverse systemen de fiets uit en voer je updates en diagnoses uit. Uiteraard leer je goed te analyseren aan de hand van de handelingen die je hebt verricht, zodat je de klant het juiste advies kan geven.

Onder leiding van onze ervaren leermeester zul je een flinke stap maken in de richting van e-bike specialist.


Wat verwachten wij van jou?

Wij gaan er een leuke en zeer leerzame dag van maken. Jouw enthousiasme zal daar zeker bij helpen. Zien wij jou ook op 26 april?


Wat kun je van ons verwachten

We geven een goede training van 1 dag in een klein groepje. De lunch is inbegrepen en de gehele dag kunt u koffie en thee pakken. Er wordt les gegeven door een goede, erkende leermeester in de fietstechniek. De training wordt gegeven op onze vakschool in Uden op 26 april.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in