+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenaar.
Laad meer vacatures

Laser Operator Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Doetinchem

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 12 - € 16 p/u

Vacatureomschrijving

Als Laser Operator werk je dagelijks met grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid aan de CNC-lasersnijmachine. Je streeft hierbij naar een hoge productiviteit en kwaliteit van onze producten. Dit doe je met de nodige vakkennis en zorgvuldigheid en zonder de veiligheidsvoorschriften uit het oog te verliezen.

Op dagelijkse basis maak je snijplannen, stort je producten uit, draag je zorg voor de nabewerking van producten en vind je het geen probleem om kleine storingen te verhelpen. Dit alles doe je samen in een team, want jij weet hoe belangrijk het is om gebruik te maken van elkaars kennis en kunde. Je overlegt bij problemen met jouw teamleider en ondersteunt bij het doorzetten van verbeteringen en weet deze te stimuleren.



Gevraagd

Je hebt minimaal een LBO/MBO opleiding afgerond. Je leest met gemak technische tekeningen en hebt kennis van producten en gebruikte materialen. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de producten: van het lezen van technische tekeningen, tot de nazorg van de vervolgbewerkingen. Je neemt je verantwoordelijkheid, zorgt voor de juiste afstelling van machines en weet storingen zelfstandig op te lossen of tijdig om hulp te vragen.

  • Je bent flexibel en betrouwbaar
  • Je weet dat samenwerken belangrijk is
  • Je bent geordend en streeft naar de beste kwaliteit


Aanbod

Wij bieden een fulltime dienstverband voor 40 uur in de week, werkend in twee ploegendiensten. We starten met een tijdelijke overeenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van je leeftijd, scholing en ervaring word je ingeschaald in de CAO Metaal en Techniek.

Ben je enthousiast en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Neem voor meer info contact op met In Person Doetinchem: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. , 0314-333901 of kom langs voor een kennismakingsgesprek aan de Terborgseweg 45A in Doetinchem.




Bedrijfsomschrijving

Metaalbewerkingsbedrijf in Zevenaar. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in