+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Logistics Process Engineer Zevenbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Logistics Process Engineer bij DSV in Moerdijk

Denk jij altijd in oplossingen en maak jij ons logistieke proces elke dag een beetje beter? Als logistics process engineer werk je met de nieuwste technologieën en implementeer je deze in onze warehouses!


Jij krijgt het voor elkaar

Als logistics process engineer ga jij je voornamelijk bezighouden met het uitvoeren van projecten gericht op het inrichten én optimaliseren van logistieke processen, voor onze locaties in Moerdijk, Bergen op Zoom en Tholen. Inbound, outbound en value added logistics. Van begin tot eind, breng jij processen in kaart en werk je samen met jouw team aan procesoptimalisaties voor onze klanten. Jij werkt eraan mee.

Hoe je dit doet? Je komt te werken in een "cohesive organization" waar de lijnen kort zijn en waar je als logistics process engineer veel vrijheid krijgt. Je werkt met de nieuwste technologieën, en je krijgt de kans om mee te werken aan ons te realiseren warehouse van 200.000 m2. Je denkt mee over de toekomst van onze logistieke dienstverlening, waarbij sustainability en efficiency steeds belangrijker worden. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • ontwerpen en verbeteren van logistieke processen;
  • vertalen van logistieke en 'value added service' activiteiten naar kosten en tarieven;
  • actief deelnemen aan projecten om het logistieke proces te verbeteren, zoals grootschalige automatiseringsprojecten of implementaties van nieuwe klanten;
  • bieden van operationele ondersteuning, adviseren en documenteren van procesaanpassingen;
  • focussen op het continu verbeteren én standaardiseren van de eigen afdelingsprocessen en zowel interne- als externe samenwerkingen.

Jouw team valt binnen DSV op door de complexiteit en diversiteit van het werk. De kwaliteit van het warehouse proces is bepalend voor het succes van de business. De dynamiek is iedere dag anders!


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden.

Door continue te streven naar verbetering help jij ons om het verschil te maken voor onze klanten,

aldus Felix Thijssen, Supervisor Process Engineering.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • bachelor- of masterdiploma binnen logistiek management, supply chain, engineering, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • minimaal 2 jaar ervaring binnen een vergelijkbare rol;
  • kennis van logistieke data-analyse en logistieke processen/systemen. Bij voorkeur aangevuld met kennis van logistieke automatisering & mechanisering;
  • vaardigheden om helder te communiceren met zowel interne- als externe partijen;
  • affiniteit met WMS-systemen en SQL.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van logistics process engineer in Moerdijk. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt; 
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • 24 vakantiedagen, 4 ADV dagen en 8% vakantiegeld; 
  • een werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en flexibiliteit.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Manouk Lips beantwoordt al je vragen via 06 5188 5961 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, Twitter, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in