+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.
Laad meer vacatures

Schilder Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder krijg je de kans om aan verschillende projecten in jouw omgeving te werken. Je brengt gebouwen tot leven met jouw vakmanschap. We zoeken iemand met veel ervaring, die ook glas kan zetten. Je salaris en werktijden passen we aan jouw wensen aan. Je begint meteen met het opbouwen van pensioen. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. We bieden ook extra s zoals regelmatig contact, gratis cursussen om te leren, en punten die je kunt inruilen voor leuke dingen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder krijg je de kans om deel te nemen aan diverse projecten in jouw regio. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in schilderwerk, glaswerk, wandafwerking en onderhoud. Met jouw ervaring als schilder geef je gebouwen een nieuw leven en breng je vakmanschap in de praktijk.


Ben jij het?

Wij zoeken een schilder met aanzienlijke ervaring, bij voorkeur met allround vaardigheden zoals bekendheid met glaszetten. Je bent een verantwoordelijk en communicatief vaardig vakpersoon. Het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat is zeer wenselijk; indien nodig, kan je het VCA-certificaat via ons behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen bepalen we jouw salaris op basis van jouw kennis, ervaring en persoonlijke voorkeuren. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen via de pensioensregeling van jouw keuze: Stipp of BPF Schilders. Bij een positieve beoordeling kan een vast contract in het verschiet liggen. Bij Faber staat persoonlijke ondersteuning voor vakmensen centraal. We houden regelmatig contact om jouw welzijn te bespreken. Elke dag staan we klaar voor jouw vragen, en twee keer per jaar ben je welkom voor cursussen om jouw vaardigheden te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je punten voor elke werkdag, die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van gereedschap tot volledige weekendjes weg! Daarnaast kijken wij, samen met jouw collega's van Faber, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je wordt onderdeel van een vertrouwd bedrijf dat hoogwaardig glas- en schilderwerk levert voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Onze schilders combineren expertise met producten van gerenommeerde materiaalleveranciers. Het schilderwerk voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en onderhoud. Sluit je aan bij dit team en neem vandaag nog contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in