+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Crossdockmedewerker Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 - € 15 p/u

Vacature in het kort

In het hart van de logistiek speelt de crossdock medewerker een belangrijke rol. Jij zorgt dat goederen snel van inkomend naar uitgaand gaan, zonder stoppen of vertraging. Het is een baan vol actie, waar elke beweging en seconde telt. Je werkt in een team dat altijd in beweging is, met de kans om elke dag efficiënter te worden. Begin je dag in het magazijn, waar je met je hef- en reachtruck zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je houdt van de uitdaging en voelt je trots als je aan het einde van de dag ziet wat je hebt bereikt. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

In het kloppende hart van de logistieke wereld staat de crossdock medewerker als onmisbare schakel. Met een taak die het verschil maakt tussen stilstand en stroomversnelling, ben jij de beweger van inkomende naar uitgaande goederen. Geen tussenstops, geen vertragingen - alleen directe actie. Crossdocking is de kunst van onmiddellijke verplaatsing. Geen tijd om te verspillen, geen ruimte voor stilstand. Elke beweging telt, elke seconde is kostbaar. Hier wordt efficiëntie geboren uit actie, uit de vaardigheid om direct te handelen. Wil jij deel uitmaken van deze vloeiende dans van goederen en actie? Wil jij de efficiëntie versterken en de logistieke keten naar nieuwe hoogten tillen? Grijp dan nu je kans!


Jij, als crossdock medewerker, begroet de ochtend vol spanning in het magazijn. De geur van mogelijkheden hangt in de lucht terwijl je je hef- en reachtruck zorgvuldig inspecteert, klaar voor een nieuwe dag van logistieke avonturen. Je voelt de kracht van het voertuig onder je, een verlengstuk van je eigen vaardigheden en vastberadenheid.

Met behendigheid en precisie manoeuvreer je tussen de pallets door, tilt zware ladingen met gemak op en plaatst ze op de juiste plekken, alsof het een dans is die je al duizend keer hebt geoefend. Tegelijkertijd houd je de controle als een maestro, controleer je inventarislijsten en bevestig je de inkomende zendingen die de dag ervoor zijn binnengekomen.

Naarmate de dag vordert, blijf je multitasken als hef- en reachtruckchauffeur en controleur, altijd alert op veranderingen en klaar om efficiënt te handelen. Je navigeert behendig door de drukte, terwijl je de stroom van goederen in het magazijn beheert als een ware professional.

Tegen de middag neem je even een welverdiende pauze, waar je de tijd neemt om op adem te komen en jezelf op te laden voor de rest van de dag. Je voelt de energie borrelen terwijl je je voorbereidt om weer aan het werk te gaan.

Naarmate de avond nadert, rond je de dag af met de laatste controles en updates. Met een gevoel van voldoening parkeer je je voertuig voor de nacht, wetende dat je jouw rol als crossdock medewerker met toewijding en vastberadenheid hebt vervuld. Zo eindigt een dag vol actie en uitdagingen, en ben je altijd klaar om de uitdagingen van morgen tegemoet te treden.



Gevraagd

Als crossdock medewerker zal je veelal werken als Hef en reachtruck chauffeur. je hebt dus uiteraard een certificaat en ervaring. Omdat je ook als controleur werkt vragen wij ook dat je goed bent in:

  • Veiligheidsbewustzijn en naleving van voorschriften;
  • Nauwkeurigheid en precisie bij het hanteren van ladingen;
  • Goede ruimtelijke oriëntatie en hand-oog coördinatie.


Aanbod

  • Fulltime baan, je werkt hier 40 uur;
  • Een salaris tussen de €13,41 en €15 per uur;
  • Leuke personeelsacties, gezamenlijk lunchen, foodtruck, BBQ's.


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een dochteronderneming van Dynalogic. Voor onder andere Jacobs Douwe Egberts, Marley Spoon, Nestlé, Hoogvliet en nog veel meer gave bedrijven, die ‘iets’ met voedsel doen, verzorgen zij de logistiek. Dit betekend de op en overslag van hun goederen maar ook het orderpicken zodat zij tijdig hun goederen bij hun klanten krijgen.Overigens doen zij zelf ook veel met voedsel: zo borrelen zij regelmatig met elkaar, bestellen zij met nog meer regelmaat lunch en eens in de zoveel tijd plannen zij gezellige uitjes/BBQ’s etc.Je komt te werken in een gemêleerd team, waarbij jij het verschil kan maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in