+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

HR-medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken twee nieuwe collega's voor ons HR team bij Van Oord. Als HR-medewerker help je met de personeelsadministratie en ondersteun je de P&O Adviseurs. Je werkt met een groot, internationaal familiebedrijf. Het is een tijdelijke opdracht, maar er is kans op een vaste baan. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Dit is een mooie kans om jouw kennis in te zetten en te groeien in een omgeving. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die secuur kan werken, administratief sterk is en ook graag de lijntjes aan elkaar knoopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze klant Van Oord zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's binnen het HR team. Jij bent als HR-medewerker, samen met jouw collega's, verantwoordelijk voor het ondersteunen van de P&O Adviseurs en zorgt ervoor dat de personeelsadministratie correct en actueel is. Jij wordt dan ook nauw betrokken bij de instroom, loopbaanontwikkeling en uitstroom van onze medewerkers.

Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar en zou je graag je kennis willen toepassen binnen en grote internationale organisatie? lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn!

Wij zoeken twee nieuwe collega's voor het team HR-team op het hoofdkantoor in Rotterdam.

wat bieden wij jou
  • salaris tussen de €3000 en €3500 o.b.v. 40 uur
  • Tijdelijk opdracht met uitzicht op overname
  • minimaal 32 uur per week, voorkeur 40 uur
  • standplaats hoofdkantoor Rotterdam
  • werken bij een groot internationaal familiebedrijf
wie ben jij

Jij bent als HR-medewerker een integer en accuraat persoon die goed kan presteren in een dynamische en soms hectische omgeving. Jij hebt dan ook een accurate kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van HR. Ook heb jij uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en ben jij proactief. Alles wat jij ook van jouw collega's kan verwachten.

Het is belangrijk dat jij gemakkelijk en snel diverse HR-systemen eigen maakt. Maar ook kent het MS Office pakket voor jou geen geheimen.

Maar wat breng jij als ervaren HR-medewerker in ieder geval mee naar deze functie naast al het bovenstaande?

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR medewerker;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
wat ga je doen

Als HR-medewerk zijn jij en jouw collega's verantwoordelijk voor de ondersteuning van de P&O adviseurs. Jij bent verantwoordelijk voor alle administratieve taken rondom het HR proces. Hiernaast ben jij ook een vraagbaken voor de business. Jij beschikt als HR-medewerker uiteraard over de laatste kennis omtrent de wet- en regelgeving.

Maar jij als HR-medewerker zal je voornamelijk richting op het opstellen van diverse documenten. Denk hier bijvoorbeeld aan: arbeidsovereenkomsten, bijhouden en registratie van het ziekteverzuim, vertalen en wijzigen van de arbeidsvoorwaarden en nog veel meer.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen P&O adviseur en zal je een afdeling aangewezen krijgen die gaat bedienen en ondersteun.

Een echte operationele rol dus waarin jij je kennis kan gaan inzetten en ontwikkelen. Maar wat kan je nog meer verwachten tijdens jouw werkdag?

  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en diverse overeenkomsten;
  • Het bieden van adequate administratieve ondersteuning;
  • Tijdige administratieve verwerking van wijzigingen in ons personeelsinformatiesysteem en maandelijkse controle op onjuistheden;
  • Opvolging en registratie van ziekteverzuim;
  • Het vertalen van wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden naar het interne proces en de bijbehorende documenten;
  • Het organiseren van de tweemaandelijkse introductiedag voor nieuwe medewerkers;
  • Fungeren als intern aanspreekpunt voor HR-gerelateerde zakenWaar nodig participeer je in P&O-gerelateerde projecten.
waar ga je werken

Van Oord is een toonaangevende wereldwijde aannemer in bagger-, waterbouw- en offshore-projecten (olie, gas en wind). Ze zijn een innovatieve partner voor hun klanten en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur van de wereld van morgen. Hun mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en techniek.

De sfeer is informeel en de verschillende teams werken heel prettig samen. Daarnaast heerst er een echte Rotterdamse "niet lullen maar poetsen" mentaliteit waarbij hard wordt gewerkt maar er ook zeker tijd is voor een grapje tussendoor.

  • Missie: "Onze focus ligt op baggeren, landinfrastructuur in Nederland, offshore wind en olie & gas infrastructuur. Wij werken veilig, en samen met onze opdrachtgevers en stakeholders komen wij tot innovatieve en duurzame oplossingen".
  • Doel: "Wij zijn vastberaden om bij te dragen aan een betere wereld voor de toekomstige generaties door Marine ingenuity te leveren".
sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Solliciteer dan direct en dan nemen wij contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in