+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker HR Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie zorg je dat alles rond de betaling, contracten en facturen van uitzendkrachten klopt. Je werkt met verschillende regels en documenten, en helpt je collega's met jouw kennis. Samen met een team van 8 mensen werk je door het hele land. Het is belangrijk dat je goed met computers kunt werken en van afwisseling houdt. Bij ons krijg je de kans om te groeien, met leuke teamactiviteiten en een hecht team. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Het doel van deze afwisselende functie is dat je ervoor zorgt dat alle uitzendkrachten op tijd en correct wordt uitbetaald, hun contracten voldoen aan wet-en regelgeving en klanten een kloppende factuur krijgen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan! Als Administratief medewerker HR krijg je complexe uitzoekwerkjes op je bureau, waarvoor je verschillende CAO's induikt, klantdocumenten opvraagt en dossiers  raadpleegt. Je werkt in dit proces intensief samen met je collega's die op vestigingen door het hele land werken. Zij zijn bezig met het vinden van klanten en uitzendkrachten en het vervullen van vacatures en zodra dit lukt, moet de administratie rond gemaakt worden. Jij adviseert en controleert je collega's op jouw expertisegebied rondom wet-en regelgeving, verloning en inschaling. Hiervoor werk je met verschillende systemen, dus je moet goed zijn met computers. Je houdt je ook bezig met interne audits, facturatie, veiligheidsformulieren en certificeringen. Vind jij het leuk om van de ene casus in de andere te duiken en kun je het overzicht bewaren? 

De Administratief medewerker HR die we zoeken is iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die makkelijk communiceert met klanten en collega's. Je ondersteunt hen waar je kunt en corrigeert waar nodig. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid. We zijn een betrokken team van 8 collega's waar iedereen zichzelf kan zijn en waar we elkaar helpen en ondersteunen. We zijn niet voor niets Support!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Raaak Personeel is actief in personeelsbemiddeling, uitzenden en detachering. We doen dit met 140 collega's vanuit onze 17 vestigingen in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht en ons hoofdkantoor in Alblasserdam. Onze klanten zijn veelal MKB-bedrijven in uiteenlopende sectoren. We bieden service en maatwerkoplossingen aan onze uitzendkrachten en klanten en staan voor kwaliteit. Daarnaast is er veel aandacht voor interne medewerkers. We investeren in gedegen inwerktrajecten, opleidingen, trainingen, maar ook borrels, uitjes en feestjes! Onze kernwaarden zijn Eerlijk, Eigenzinnig en Dichtbij. 

We zoeken iemand voor 32 uur per week, maar meer is ook mogelijk. Werkdagen zijn maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00 uur of 9.00 tot 17.30 uur

Jouw skills als puzzelaar, financial, Salarisadministrateur, HR Administrator of medewerker Salarisadministratie komen bij ons goed van pas! Lijkt het je leuk om een uitdagende, nieuwe baan te starten en de salarissen en HR-administratie van duizenden uitzendkrachten te verzorgen? Solliciteer of bel voor meer informatie naar Rik Bruning. 



Gevraagd

Dit vragen we
  • HBO werk-en denkniveau
  • Woonachtig in een straal van ongeveer 40 kilometer van Alblasserdam
  • Ruime administratieve werkervaring, bij voorkeur in HR, salarisadministratie of finance.


Aanbod

Dit krijg je
  • Een salaris tussen €2750,- en €3500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek
  • Een lunchvergoeding van €50,- netto
  • Na je inwerkperiode is 1 dag thuiswerken per week mogelijk. Hiervoor krijg je een thuiswerkvergoeding
  • Opleidingstraject
  • Onboardingstrainingen
  • Reiskostenvergoeding
  • 30 vakantiedagen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in