+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

HR medewerker Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.318 - € 2.788 p/m

Vacature in het kort

Als HR medewerker bij Tempo-Team in Papendrecht heb je een belangrijke rol. Je helpt nieuwe medewerkers met hun start en bent er voor hun vragen. Je werkt samen met teamleiders en zorgt dat alles goed gaat met de medewerkers. Het team waarin je werkt is vol energie en steunt elkaar. Je krijgt de kans om te groeien en meer te leren. Ook zijn er mooie extra's zoals een goed salaris, flexibele werktijden en een budget voor bijvoorbeeld een fiets of opleiding. Voel je je aangesproken? Dan zoeken we jou! Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij een ster in gespreksvoering en weet jij mensen te motiveren en te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als HR medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de flexmedewerkers van de inhouse klant van Tempo-Team in Papendrecht. Het gaat om het bedrijf Fokker.
 


Zo ziet jouw functie eruit

· Je geeft rondleidingen aan sollicitanten en ontvangt de medewerkers op hun eerste werkdag bij Fokker;

· Je bent gedurende hun hele loopbaan het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van medewerkers;

· Je behandelt verlof aanvragen maar bespreekt ook opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

· Je voert frequent verzuim- en beoordelingsgesprekken samen met teamleiders;

· Je maakt plaatsingen, opleidingsovereenkomsten en arbeidscontracten;

· Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers administratief startklaar zijn;

· Je bent geïnteresseerd in je flexkrachten en straalt dit ook uit;

· Je initieert samen met je accountspecialist en manager initiatieven om de flexwerkers te binden en ongewenste uitstroom en ziekte te reduceren etc.




Dit heb jij in huis

· Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;

· Je hebt enige werkervaring in een vergelijkbare functie met veel klantcontact, stage of bijbaan mag ook;

· De juiste skills en kennis om een goed gesprek te voeren op verschillende niveaus. Je bent empathisch, maar durft ook op de juiste momenten stevig te zijn of slecht nieuws te brengen;
· Je communiceert ook regelmatig in het Engels, dit is voor jou geen probleem;

· Je bent 40 uur (32 uur is bespreekbaar) per week beschikbaar ;

· In het bezit van een rijbewijs en auto;


 

Arbeidsvoorwaarden

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website. Kort samengevat: 
 

· Een goede werksfeer in een ondernemend team!

· Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen, zo groeien veel support specialisten na enige tijd door in de rol van planner.

· Een bruto maandsalaris tussen € 2.318,- en € 2.788- (afhankelijk van je werkervaring) bij een fulltime (40 uur) dienstverband

· Je werktijden zijn tussen 07:00 - 17:30, als je om 07:00 begint ben je rond 16:00 klaar.

​· 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

· Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

· Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.
 


Waarom Tempo-Team?

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn. Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!


 

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als support specialist bij Tempo-Team? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel, mail of of app dan Marcus Oosterlee, Talent Acquisition Specialist, via 06-20771505 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in