+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

HR medewerker Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.892 p/m

Vacature in het kort

In deze rol maak je deel uit van een klein en gezellig team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en helpt bij verschillende HR-taken, zoals verzuimmanagement en het aantrekken van nieuw talent. Je zorgt dat alles op administratief gebied soepel verloopt en hebt contact met verschillende partijen. Je biedt ondersteuning aan medewerkers en lost problemen op. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in je werk. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als onderdeel van een gezellig team van 3 collega's, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Je staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden bij diverse HR-zaken.
Of het nu gaat om verzuimmanagement of het vinden van nieuw talent, jouw expertise is van onschatbare waarde voor het team.

Afhankelijk van je ervaring ben je verantwoordelijk voor het beheren van het verzuimproces of het aantrekken van nieuw talent. Daarnaast ben jij betrokken bij het opstellen van contracten, het bijhouden van urenregistratie en salarisadministratie. Jij zorgt ervoor dat alle administratieve processen soepel verlopen en onderhoudt contacten met externe partijen zoals uitzendbureaus en andere HR-dienstverleners. Je voert sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten en draagt zorg voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Communicatief vaardig, goed in organiseren en prioriteren en in staat om meerdere projecten en deadlines tegelijkertijd aan te pakken, dat ben jij! Je hebt een empathische benadering en luistert goed naar de behoeften van medewerkers om hen passende ondersteuning te bieden. Bovendien ben je in staat om snel en effectief problemen op te lossen en beslissingen te nemen, zowel zelfstandig als in teamverband.

Klinkt dit als een uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer vandaag nog!


Wat wij bieden
  • Onderdeel zijn van een gezellig team
  • Een veelzijdige baan voor langere tijd met uitzicht op overnamen na de uitzend periode.
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)
  • 8,33% vakantiegeld
  • Pensioen
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent computervaardig en kan goed overweg met Excel en AFAS
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Gouda en is een internationaal familiebedrijf op het gebied van vleeswaren. Van grondstof tot eindproduct wordt alles vanuit Gouda geregeld. De organisatie ontwikkelt zich snel en er heerst een informele werksfeer.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in