+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

HR Medewerker – Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.326 - € 3.605 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan in HR waar je echt het verschil kunt maken? Bij Mental Care Group werk je in een team dat elke dag klaarstaat om te helpen. Als HR Medewerker ben je belangrijk voor ons. Je zorgt dat alles op HR-gebied goed loopt. Je werkt samen met verschillende afdelingen en helpt ook onze processen te verbeteren. We bieden je een fijne werkomgeving met veel verantwoordelijkheid. Samenwerken en plezier maken staan bij ons voorop. Plus, je hebt de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar jouw droombaan als HR Medewerker in Woerden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou bij Mental Care Group!


Wat ga je doen?

Het HR support team is een belangrijke afdeling binnen de HR afdeling en voor het gehele bedrijf. Als HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle HR-taken binnen Mental Care Group. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de personeelsadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verwerken van mutaties in het systeem. Je werkt samen in een gezellig team en daarnaast werk je samen met andere collega’s van andere afdelingen. We proberen ons werk altijd foutloos en efficiënt te doen. Daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en het leuk vindt om onze HR processen te verbeteren. Op deze manier borgen we de kwaliteit en dat alles simpel gezegd gewoon goed geregeld is.

Daarnaast ben je bezig met:

  • Het meewerken aan de verbetering van onze HR procedures en werkprocessen waarbij het doel is om zaken te versimpelen en te automatiseren;
  • Het samenwerken met collega’s zoals HR Advies, Finance, IT en de salarisadministratie;
  • Het uitvoeren van onze HR processen, het prioriteren hiervan en adviseren over de verwerking van gegevens en/of de uitvoering daarvan;
  • Het beheren van onze centrale email box;
  • Informatie delen met lijn-management en overige stakeholders;
  • Het ondersteunen van de HR adviseurs en de collega’s uit de business.

Over ons team

Je bent onderdeel van het HR support team bestaande uit 4 HR medewerkers en een teamlead. Je werkt nauw samen met collega’s uit het brede HR team bestaande uit o.a. onze HR directeur, 6 HR adviseurs,  2 collega’s van opleidingen én onze AFAS beheerder.
Vanwege de snelle groei van de organisatie is het een vrij nieuw team waarin we een mix vormen van zowel nieuwe collega’s als collega’s die al wat langer bij de Mental Care Group werken. We hebben elk affiniteit op een ander vlak, wat ons allround maakt!

Je werkt vanuit ons clubhuis in Woerden. De sfeer op het kantoor in Woerden is open en toegankelijk met korte lijnen. Vanwege onze zelforganiserende manier van werken krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Wij laten ons omschrijven als oprecht, persoonlijk, toegankelijk en heel belangrijk: er wordt veel gelachen binnen ons team! Transparantie, oprechtheid en hard werken vinden wij belangrijk en voor gezelligheid maken we altijd tijd vrij. We beginnen de maandag dan ook altijd met een weekendrondje en gaan op vrijdag niet de deur uit zonder besproken te hebben wat we allemaal het weekend gaan doen. De werkdagen zijn van 08:30 tot 17:00, echter kan het wel eens voorkomen dat je er tot 18:00 zit. Dit vind je dan geen probleem. Omdat het soms hectisch kan zijn, vinden we het belangrijk dat je tussendoor ook de tijd neemt om te ontspannen. Dit kan door buiten lekker een rondje te lopen of een potje tafelvoetbal.


Vereisten
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een administratief ondersteunende functie;
  • Je hebt ervaring met AFAS (pré);
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met projectmatig werken of het verbeteren van werkprocessen;
  • Je takenpakket is erg divers en er kunnen veel ad-hoc klussen op je af komen, dus het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en kan prioriteren;
  • Je bent secuur in de uitvoer van je werk en weet overzicht te bewaren;
  • Je bent communicatief vaardig en helder, je bent niet bang om met iemand het gesprek aan te gaan over onze werkwijze en processen.

Over Mental Care Group

Mentaal Beter, HSK Groep, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs, Siggie en CCD zijn allemaal onderdeel van de Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van mentale uitdagingen. Wij leren van en met elkaar, versterken elkaar waar mogelijk en maken het verschil waar nodig. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz). Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen. Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken: bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een energiek en enthousiast team waar we samen met al onze collega’s aan één doel werken; Samen sterk voor een veerkrachtig Nederland. Wat krijg je van ons terug?

  • Salaris tussen €2.326,- en €3.605,- bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je kennis en werkervaring;
  • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een contract voor de duur van 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Deelname aan een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve (zorg)verzekering met korting;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in