+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Startersfunctie als Servicedesk Consultant bij een HRM-software organisatie Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Dit is jouw kans om te starten in een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in HR- en salarissoftware. Je gaat aan de slag op de servicedesk waar je veel met klanten zult praten en hen helpt met vragen. Dit bedrijf geeft je de kans om te groeien en biedt verschillende mogelijkheden om nieuwe dingen te leren. Je werkt drie dagen op de servicedesk en de andere dagen kun je kiezen wat je wilt doen, zoals relatiebeheer of ICT-beheer. Dit is een geweldige kans voor starters! Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij (bijna) afgestudeerd van een Mbo4/Hbo-opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarbij je veel klantcontact hebt? Heb jij sterke communicatieve- en sociale vaardigheden? Ben je op zoek naar een organisatie waar je afwisselende taken kan krijgen? Dan is dit HRM-software bedrijf per direct op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Dit HR- en salarissoftware bedrijf heeft vestigingen in regio Gouda en houdt zich vooral bezig met het voortdurend vernieuwen en ontwikkelen van HR- en salarissoftware oplossingen. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de bekende Microsoft Dynamics software, waarbij deze organisatie ook nog beschikt over een eigen app die door klanten wordt gebruikt. Dit doen ze landelijk voor verschillende partijen in verschillende sectoren (denk bijvoorbeeld aan de zorg- of bouwsector). Deze organisatie investeert veel in hun mensen, waardoor jij als starter toegang hebt tot verschillende leerzame trajecten.

Wat ga je doen?
Als Servicedesk Consultant zal je veel contact hebben met klanten die vragen hebben over diensten die deze organisatie levert. Jij helpt ze met vragen en probeert gericht problemen op te lossen. Vanwege de groei van de organisatie neemt het aantal klanten (en dus ook het aantal klanten met vragen/problemen) toe. Daarbij ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Aan de hand van jouw opleidingsachtergrond wordt er samen met jou gekeken naar een passende rol binnen jouw functie. Daarbij zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden beschikbaar bij deze organisatie. Gemiddeld zal je drie dagen door gaan brengen op de servicedesk. Daarnaast is er voor jouw overige één tot twee werkdagen veel mogelijk: Je kunt namelijk de overige tijd (naar keuze) indelen op het gebied van Relatiebeheer/Sales, HRM-Consultancy of ICT-beheer. Vanuit verschillende opleidingsrichtingen/invalshoeken ben je dus welkom als starter bij deze organisatie. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de € 2.000,- en € 3.500,- bruto per maand.

Vereisten
  • Je bent assertief;
  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt (bijna) een Mbo4-/Hbo-opleiding afgerond; 
  • Je hebt al bijbaan/stage-ervaring vanuit een klantgerichte rol. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in