+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Senior Value Base Marketeer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KPN

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.920 - € 7.234 p/m
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Sr. Value Base Marketeer maak je deel uit van een dynamisch team dat zich richt op verschillende portfolio's. Je staat aan het roer van innovatieve campagnes, waarbij je de klant centraal stelt en waarde toevoegt. Dit is jouw kans om met je projectmanagementvaardigheden en affiniteit voor het MKB een significante impact te maken. Geniet van unieke arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een thuiswerkshop, en een uitgebreid pakket aan vergoedingen en bonussen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Je werkt aan verschillende portfolio’s als Base Marketer weet je hoe jouw campagnes het qua performance doen, en zorg je voor extra toegevoegde waarde voor de klant. Je bewaakt de nps en de campagnebijdrage a.d.h.v. een dashboard dat je je eigen zal maken.

Als Sr. Value Base marketeer maak je onderdeel uit van het Base team, dat bestaat uit meerdere disciplines: Data Base Marketers,Analisten en de andere 2 Value Base Marketers. Als Sr. Value Base Marketer sta je aan het roer van het Base team. Gevoed door de analisten en database marketers zorg je voor een slimme manier van campagne voeren. Dit lukt je doordat je:

  • aan verschillende portfolio’s tegelijk kan werken (Breedband, Mobiel en Security Cloud & Workspace) en altijd in nauw contact staat met de directe en indirecte kanalen. 
  • innovaties omarmt en ervaring hebt met het werken a.d.h.v. voorspelmodellen. Ook is het begrip trigger based marketing voor jou geen onbekende term en heb je er zelfs al hier en daar ervaring mee opgedaan. 
  • De benaderbare base weet te vergroten en alle kanalen in je overweging meeneemt. De app is voor jou een logisch kanaal en het optin plan vormt de basis van jouw Base strategie
  • de klant centraal stelt. Het nieuwe loyalty programma voor ondernemers zorgt ervoor dat je dagelijks waarde toevoegt voor de klant.

Team Marktbewerking & Brand bestaat uit circa 22 Marketing Professionals. Van Content Specialisten tot Online Media Managers. Van Value Base Marketeer tot Acquisitie Marketers. Vakidioten en gezelligheidsdieren. Elke dinsdag werken we vanuit Zoetermeer en om de week op donderdag zoeken we elkaar op in Amsterdam, delen we ervaringen, helpen we elkaar waar nodig en drinken we een borrel.

Jij bent een echte value base marketing professional met project management skills en sterke affiniteit voor de ondernemer in het MKB en het klein zakelijke domein. Je weet de vertaling te maken van strategie naar de tactische en operationele uitvoering van de base campagnes

Je kunt een strategie uitdenken en vertalen naar executieJe bent in staat om een multi disciplinair team aan te sturenJe hebt een sterke digitale mindset;Je bent resultaatgericht, met de drive om activiteiten continu te verbeteren;Je bent een verbinder, werkt graag samen.Je komt met nieuwe ideeën, denkt in oplossingen niet in problemenJe spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Natuurlijk hebben we als werkgever jou ook veel te bieden. Dit krijg je van ons:

Een bruto maandsalaris van minimaal € 4920,- en maximaal € 7234,- afhankelijk van je werkervaring op basis van 37 uurKeuzetijd tot en met 40 uur per week mogelijk, waardoor je er maximaal 8,5% brutosalaris bij krijgtEen toeslag van 10,5% van je bruto maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld)Een variabele-bonusregeling van 9% behorende bij schaal 12Jaarlijks een individuele en collectieve verhoging conform onze CAOGoede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1500,-. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!Een goede werk-privé balans (zoals 2 dagen kantoor, 3 dagen thuis, transitieverlof, feestdagwissel naar een feestdag van jouw religieuze of culturele voorkeur)Thuiswerkshop om je werkplek thuis optimaal in te kunnen richten, uiteraard met een mobiele telefoon & laptop50% korting op KPN-producten en -diensten, zoals KPN-internetEen reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer: zoals onze fietsvergoeding van € 0,40 per kilometer, of € 0,23 per kilometer, of volledige vergoeding 2e klas OV. Daarnaast krijg je € 10,- per maand internetvergoeding en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dagUitstekende pensioenvoorwaarden: een totale inleg van 23% van je pensioengevende salaris waarvan KPN 16% inlegt en jij 7%

Ons geloof in technologie is groot. Dit wordt nóg krachtiger samen met menselijk contact, daarom ontmoeten we je graag! 
Wil je meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter Vikash Ramrekha via 06-20 87 38 17 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in