+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdijk.
Laad meer vacatures

Recruitment Marketeer Tuinbouw, 3300-4800, fulltime/parttime, 32-40 uur, Westland Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.800 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een groeiend bedrijf in de tuinbouw zoeken we een Recruitment Marketeer. In deze rol help je de juiste mensen te vinden voor verschillende functies. Je werkt samen met collega's in een team en hebt de vrijheid om op jouw manier kandidaten te zoeken. Je gebruikt verschillende manieren om vacatures bekend te maken. Ook ga je soms naar de plekken waar het werk is, om goed te begrijpen wat er nodig is. Dit werk geeft je de kans om te leren en te groeien in je baan. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor dit groeiende Westlandse bedrijf zijn wij op zoek naar een Recruitment Marketeer Tuinbouw. Je bent gedreven om de goede match te vinden voor de kandidaat en het bedrijf. Hoe je dat precies doet heb je zelf in de hand en hier krijg je dan ook veel vrijheid in. De juiste mensen op de juiste functies, dat is je doel!

Wat ga jij doen?
Als Recruitment Marketeer heb je een functie waarbinnen je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen krijgt. Wanneer er functies open komen te staan is het belangrijk om goed en helder te hebben wat je zoekt. In overleg met de business, stel jij de functieprofielen op en deze vormen de basis van jouw vacatures. Aan jou vervolgens de schone taak om daar de perfecte kandidaten bij te vinden. Je zet searchcampagnes uit en gebruikt alle mogelijke kanalen om jouw vacature onder de aandacht te brengen. Uiteraard kijk je ook vooruit en zoek je proactief naar kandidaten die wat betreft kennis, competenties, ambities en interesse aansluiten bij de organisatie. Jij overziet het gehele recruitmentproces en adviseert ook jouw HR-collega's op dit gebied waar nodig.

Als Recruitment Marketeer ben je een onderdeel van de HR-afdeling. Deze afdeling bestaat uit 6 collega's die zowel nationaal als internationaal werken. Jij en je collega's helpen elkaar waar nodig en dagelijks is er een overleg. Jouw werkgebied is dan ook alle landen waar ze als bedrijf teeltlocaties hebben. Je thuisbasis zal Maasdijk zijn, maar natuurlijk is het belangrijk dat je weet voor welke locaties je mensen zoekt dus hier ben je ook regelmatig te vinden.

Verder doe je:
  • Op termijn geven projecten op gebied van employer branding, candidate journey, en ontwikkeling van medewerkers extra uitdaging aan de functie;
  • Je bezoekt regelmatig de teeltlocaties (Westland, Middenmeer en Rilland) om feeling te houden met wat er leeft binnen het bedrijf.


Gevraagd

Wie ben jij?
Jij bent van nature geïnteresseerd in mensen, en dit enthousiasme weet jij over te brengen op anderen. Kandidaten weet je te vinden én te binden aan het bedrijf. Je bent gedreven en resultaatgericht, want het maken van de juiste matches maken gaat niet altijd gemakkelijk. Hiervoor moet je soms buiten de kaders denken maar door jouw creativiteit kom je steeds weer met nieuwe manieren.

Verder heb je:
  • Kennis van en passie voor online communicatie (social media kanalen)
  • Rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Heb je ervaring als (Corporate) Recruiter? Dan heb je zeker een streepje voor!

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
  • Salaris: € 3.300,- en € 4.800,- gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
  • Laptop en telefoon
  • 25,5 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
  • Bonusregeling
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
Over deze organisatie
Dit bedrijf is een van de grootste tomatenproducenten van Europa. Met 150 vaste medewerkers en 1500 uitzendkrachten werken ze het hele jaar door. Tomaten telen is hun vak en specialiteit! Dat doen ze in Nederland, maar ook in verschillende landen in het buitenland. In totaal hebben ze zeven locaties welke verdeeld zijn over vier landen. Je komt terecht bij een ondernemend bedrijf waar de mens centraal staat. ‘We care for people' zijn de vier woorden die kenmerkend zijn. Een organisatie welke aanvoelt als een warm bad, waar ze graag met elkaar lachen en waar ze gedreven zijn om samen het beste eruit te halen.

Heb je talent en ambitie, dan ligt de weg open om het ver te schoppen - tot functies op managementniveau aan toe. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open cultuur en naast het werk is er ook zeker genoeg ruimte voor gezelligheid.

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
!!! Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in