+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Recruiter levensgeluk Berkel Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m
  • Bonusregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in een rol waarbij je meer doet dan alleen projecten managen. Als Levensgeluk Coach bij ons sta je aan de voorgrond van het welzijn van onze medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk. Gebruik je commerciële talenten om een echte impact te maken. Werk in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat en geniet van de vele korte termijn geluksmomenten, zoals bedrijfsuitjes en sportevenementen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Levensgeluk Coach / Projectmanager Berkel

Wil jij meer dan alleen commercieel succes behalen? Ben je op zoek naar een rol waarin je niet alleen carrièrekansen creëert, maar ook bijdraagt aan het welzijn en geluk van anderen? Bij ons draait het niet alleen om het vinden van de juiste baan of opdracht, maar om het optimaliseren van geluk in alle aspecten van het leven.

In deze unieke rol als Levensgeluk Coach ga je verder dan traditioneel projectmanagement. Je bent betrokken bij het vinden en plaatsen van vaklieden en techneuten, maar jouw verantwoordelijkheid reikt verder dan dat. Je bent de drijvende kracht achter het geluk van onze medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk.

Vanaf het moment dat een medewerker bij ons in dienst treedt, begint het gelukstraject. Via onze geavanceerde geluksapp en wetenschappelijk onderbouwde meetings identificeer je kansen voor persoonlijke groei en welzijn. Samen met de medewerker ga je het gesprek aan over hoe wij als werkgever kunnen bijdragen aan hun levensgeluk. Jouw doel? Elke medewerker minstens 10% gelukkiger maken in twee jaar tijd.

Als Levensgeluk Coach heb je de vrijheid om jouw commerciële talenten te benutten en tegelijkertijd een positieve impact te maken. Je werkt binnen een dynamische omgeving waar ontwikkeling centraal staat. Natuurlijk draait het bij ons draait niet altijd alleen om langdurige geluk (serotonine), maar doen we ook veel op korte termijn; het vieren van successen, bedrijfsuitjes en leuke borrels of sportevenementen (dopamine)

Ik snap dat er nog wat vragen kunnen zijn over ons gelukstraject. Kijk daarom nog eens rustig naar onze uitlegvideo via de volgende link;

Is jouw aandacht getrokken (snap ik) en wil je gewoon even sparren over wat jou rol in iemand zijn levensgeluk kan gaan zijn? Schroom niet om even te bellen, ik praat je graag bij.

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 0629262015



Gevraagd

– Jij heb van nature een commerciële drive, maar jij zou ook graag impact willen maken. Je vind het belangrijk iets te doen voor een betere wereld.
– HBO werk en denk niveau
– Jij bent ondernemend. Wij runnen een bedrijf met elkaar en willen er het beste uit halen. Bij ons wordt er niemand ‘gelukkig’ van om enkel zijn of haar taken uit te voeren



Aanbod

– Een unieke commerciële en coachende rol met de mogelijkheid om impact te maken.
– Aantrekkelijk salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, telefoon, maandelijkse bonus en winstdeling.
– Wij investeren in mensgeluk en hebben als ambitie om medewerkers 10% gelukkiger te maken in 2 jaar tijd. Dit doen we door ons unieke gelukstraject, waarin we geluk meten, analyseren en opvolging geven door middel van coaches en experts als dat nodig is
– Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen.
– Wij investeren in gezondheid van alle medewerkers als onderdeel van ons gelukstraject door middel van een uitgebreid onderzoek, adviesgesprek en alle eventuele benodigde vitamines en mineralen.
– Wij maken werken echt leuker door middel van ons Inner Smile model. Dit unieke model zorgt ervoor dat jouw collegae en jij werken met een innerlijke glimlach en je volledig betrokken bent.

Heb je interesse en wil je meer weten over hoe jouw rol kan bijdragen aan het levensgeluk van anderen? Neem dan gerust contact met ons via onderstaande gegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 0629262015

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in