+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Recruitment Business Partner - Regio Zuid-Holland Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Dit wordt jouw veelzijdige rol: je werkt nauw samen met collega's op diverse vestigingen om vacatures in te vullen. Je bent de schakel tussen vacaturehouders en kandidaten, waarbij je je LinkedIn-vaardigheden en marketingkennis inzet. Van het screenen van sollicitaties tot het adviseren over aanbiedingen, je bent betrokken in elke stap. Als ambassadeur deel je actief trends en ontwikkelingen om ons als werkgever te positioneren. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit worden onder andere jouw dagelijkse taken:

  • Je gaat met de collega’s op onze vestigingen in gesprek over de vacatures die zij willen invullen en stelt hiervoor een campagneplan op, inclusief een vacaturetekst.
  • Je gaat in nauwe samenwerking met vacaturehouders (onze ambassadeurs) op zoek naar geschikte kandidaten. Hierbij ken je de weg op LinkedIn om passende kandidaten te vinden, maar schakel je ook moeiteloos met de collega’s van Marketing & Communicatie om campagnematig nieuwe collega’s te werven.
  • Je verzamelt, screent, beoordeelt en handelt binnenkomende sollicitaties af.
  • Je schuift graag aan bij sollicitatiegesprekken en kunt adviseren over een geschikt aanbod voor kandidaten die wij aan ons willen binden. Hierover zoek je afstemming met je HR-collega’s en vacaturehouders. Is de deal rond? Dan weet je wat er nodig is om het contract op te maken.
  • Je bent een ambassadeur voor het bedrijf en binnen jouw vakgebied: je signaleert en deelt actief bijzondere trends en ontwikkelingen over recruitment die kunnen helpen om de organisatie bij potentiële werknemers onder de aandacht te brengen.


Gevraagd

Dit neem jij mee:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur aan de bureauzijde of als corporate recruiter in een target gedreven organisatie.
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt een visie op je vakgebied, bent doortastend en empathisch en werkt graag samen met andere disciplines, zoals Marketing, Communicatie en HR, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
  • Je bent gedreven, nauwkeurig én creatief en voelt goed aan welke collega’s binnen de cultuur van de organisatie passen.
  • Je coacht collega-recruiters uit je team als je hiertoe kansen ziet.


Aanbod

We bieden een markt comfort salaris tussen de 3500 - 4500 EUR op basis van 40 uur, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden we 30 vakantiedagen per jaar, een goede pensioenregeling, leuke activiteiten en meer!

Hoe nu verder? 

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij een expert in het spotten van talent en heb je al een paar jaar ervaring als recruiter? Ben je tussen de 28 en 40 per week beschikbaar en kom je daarnaast ook nog uit een financiele omgeving? Dan is deze rekensom compleet en ben jij degene die wij zoeken!

Bij dit accountancy kantoor staan de medewerkers centraal, is er ruimte voor flexibiliteit en vinden ze het belangrijk dat jij daar goed op je plek zit. De lijnen zijn kort en kun je zo bij iedereen naar binnenlopen. Je zal werken in een team met meerdere recruiters en help je mee de organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Klinkt dit als een baan die bij je past? Solliciteer nu en dan komen we graag met je in contact!

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in