+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.
Laad meer vacatures

Stage Recruitment, Westland, 24-40 uur Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Recruitment Stagiair(e) bij ons, werk je samen met een jong en enthousiast team. Je helpt bij het vinden van de juiste persoon voor elke baan. Je praat met mensen, maakt vacatures en belt kandidaten. Ook leer je over de arbeidsmarkt en kan je helpen met marketing. Je krijgt een stagevergoeding en we luisteren naar wat jij graag wilt, misschien een tablet of iets anders leuks. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Als Recruitment Stagiair(e) denk je mee met onze kandidaten en zorg jij voor de juiste match! Jij wordt enthousiast van het contact met mensen en houdt van snel schakelen. Afwisseling in werkzaamheden spreekt jou aan.

Momenteel bestaat team Iezie Werkt uit 3 jonge en enthousiaste collega's die zich iedere dag weer inzetten om de match te maken tussen werkgever en kandidaat.

Wat ga jij doen?
Tijdens deze stage ondersteun je de recruiters bij het opstellen van een vacature, het maken van afspraken met kandidaten of het benaderen van potentiële kandidaten. Daarnaast voer je ook gesprekken met kandidaten via de telefoon of bij ons op kantoor. Om onze kandidaten zo goed mogelijk te informeren ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Heb jij ook interesse in marketing- en communicatiewerkzaamheden? Dan kunnen we dit zeker toevoegen aan jouw takenpakket. Denk hierbij aan het maken van social media berichten voor de verschillende kanalen en het optimaliseren van onze e-mailmarketing.

*Je ontvangt elk maand een stagevergoeding, maar een tablet of andere gadget is ook bespreekbaar. Graag nemen wij jouw wensen hierin mee.*

Gevraagd

Wie ben jij?
Jij hebt een vlotte babbel en vind het leuk om in contact te staan met mensen. Je bent nuchter, direct en houdt ook wel van een beetje humor. Bij ons valt er enorm veel te leren op verschillende vlakken en daarom zijn wij op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. Binnen dit Westlandse bedrijf heerst een informele werksfeer met een echte aanpakkers mentaliteit.

Verder ben jij:
  • Op zoek naar een meewerk/meeloop stage
  • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar


Aanbod

Dit kan je van ons verwachten
  • Een passende stagevergoeding (we lichten dit graag persoonlijk toe)
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werktijden die af te stemmen zijn op jouw studievereisten
  • Leuke uitjes, lunches en borrels
  • Mogelijkheid om na jouw stage te blijven werken bij ons
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en inhoudelijke ontwikkeling in de vorm van trainingen en persoonlijke coaching
Over Iezie Werkt
Iezie werkt ondersteunt bedrijven op het gebied van Recruitment en HR. Met ons jonge, gezellige en ambitieuze team zijn wij continue op zoek naar verbetering en vernieuwing. Bij ons is er meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng en ideeën: hier leren wij namelijk ook iedere dag weer van.

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in