+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Corporate Recruiter IT €3200-4500 Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

PARESA

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
PARESA

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan bij ons team in de bruisende omgeving van Rotterdam als Corporate Recruiter voor IT-professionals. We zoeken zowel medioren als senior recruiters om ons recruitmentteam te versterken. In deze rol leid je het volledige recruitmentproces, van werving tot selectie en aanbieding. Je krijgt de kans om je inzichten te delen, wervingsstrategieën te ontwikkelen en een cruciale rol te spelen in onze groeistrategie. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende rol als Corporate Recruiter met flexibele werkmogelijkheden?
Sluit je aan bij ons team in de bruisende omgeving van Rotterdam, waar we ervaren recruiters zoeken om ons recruitmentteam te versterken. Samen zullen we het volledige recruitmentproces voor IT-professionals leiden, een rol die cruciaal is in onze groeifase. Het goede nieuws? We verwelkomen zowel medioren als senior profielen. Dus of je nu wat meer ervaring hebt opgedaan of een doorgewinterde recruiter bent, er is plaats voor jou!

Wat ga je doen:
Als Corporate Recruiter ben jij de spil in ons wervingsproces voor IT-professionals. Na een grondige inwerkperiode, waarbij je bijvoorbeeld uitgebreid praat met interne IT-collega's om de functies volledig te begrijpen, ben jij het gezicht van onze organisatie voor kandidaten. Je werft, selecteert en interviewt, waarbij je niet alleen kijkt naar kennis en vaardigheden, maar ook naar culturele fit. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van wervende vacatures en maakt slim gebruik van diverse wervingskanalen en sociale media om de juiste kandidaten aan te trekken. Je zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt en dat kandidaten een positieve ervaring hebben. Uiteindelijk presenteer je zelf de aanbieding en neem je de kandidaat aan.

Gevraagd

We zoeken iemand die stevig in de schoenen staat en sterk is in het binden en boeien van kandidaten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid (bijvoorbeeld voor een groot gedeelte vanuit huis werken), waar resultaat voor wordt teruggevraagd.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als (corporate) recruiter, bij voorkeur in IT-werving.
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in HR, Commercie of Bedrijfskunde. MBO4 met aanvullende ervaring kan ook.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om op alle niveaus te communiceren.
  • Proactieve houding en zelfstandig kunnen werken.
  • Resultaatgericht en oog voor kwaliteit.
  • Ervaring met diverse wervingskanalen en sociale media.
  • Je voelt je thuis in een informele werkomgeving en een bedrijfscultuur die toegankelijk is voor iedereen.


Salaris

€ 3.200 - € 4.500 p/m
Afhankelijk van kennis en ervaring. Je krijgt ook een auto van de zaak of een NS Business kaart. Verder heb je de mogelijkheid om mooie bonussen te verdienen!

Bedrijfsomschrijving

PARESA: Uw Partner in Recruitment en Sales uitdagingen. Met een gezonde dosis energie, veel daadkracht en plezier, helpen wij organisaties en kandidaten graag om hun groeiambities te bereiken. Dit doen we op een gedetailleerde en persoonlijke manier, waarbij we kandidaten en klanten zien als samenwerkingspartners. Ben jij op zoek naar een professional die jouw recruitment en/of sales uitdaging(en) serieus neemt en er alles aan zal doen om succes te behalen? Of heb jij als kandidaat een vraag over de vacature? Neem dan snel contact met ons op!

PS: Bij een bemiddeling via PARESA kom je altijd rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Contactgegevens PARESA: Telefoon: 0626176856 E-mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in