+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.
Laad meer vacatures

Stage Recruitment Mijdrecht Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

360talent

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Stel je voor: een unieke kans om in een rustige omgeving te werken en veel te leren. Bij ons, een bedrijf met veel ervaring, kun je een waardevolle stage doen. Je gaat aan de slag in een team met professionele mensen. Samen zoeken jullie naar de beste kandidaten. Ook krijg je de kans om zelf te groeien en nieuwe dingen te leren. Na het werk kun je ontspannen in onze eigen bar. Deze stage is perfect om je voor te bereiden op je toekomst. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: vijf dagen vol toewijding en passie, waarbij je het bruisende hart van onze organisatie van binnenuit leert kennen. Misschien minder de dynamiek van een grote stad, maar wel de authenticiteit en rust van Mijdrecht. Dit is jouw unieke kans om een waardevolle stageperiode te doorlopen bij onze hoofdvestiging. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste stagiairs die ons deskundige recruitmentteam willen versterken.

Hoewel Mijdrecht misschien niet de drukte van een metropool kent, biedt het wel een omgeving waarin je je volledig kunt concentreren en focussen. De rust en het overzicht kunnen juist datgene zijn wat je nodig hebt voor een optimale ontwikkeling. En met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van stagiairs, staat 360talent garant voor een kwalitatief hoogstaande stage. Door de jaren heen hebben we talloze stagiairs zien excelleren, zowel professioneel als persoonlijk.

In ons gastvrije en professionele team werk je nauw samen met ervaren recruiters. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale kandidaten voor diverse functies. Daarnaast bieden we je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We geloven dat deze ervaring je helpt om te groeien, nieuwe inzichten te verkrijgen en je zelfvertrouwen een boost te geven.

360talent staat volledig achter jou en jouw groei. Wij zorgen voor een stimulerende werkomgeving en bieden je alle tools om jezelf te ontwikkelen. Na je stage in Mijdrecht ga je met een schat aan ervaringen en nieuwe kennis de arbeidsmarkt op, klaar voor alle uitdagingen die op je pad komen.

Na een productieve werkdag kun je ontspannen in de 360talent bar, de ideale plek om bij te praten en te relaxen. Let wel: voor deze stage bij ons hoofdkantoor in Mijdrecht is het essentieel dat je over eigen vervoer beschikt. Deze stage is niet zomaar een ervaring, maar een springplank voor je professionele en persoonlijke groei. En het avontuur begint met jouw keuze om hieraan deel te nemen!


Dit ga je doen als Stagiair Recruitment

Als Stagiair Recruitment ben jij de verbindende factor tussen werkzoekende en consultant. Je werft nieuwe talenten en je bepaalt al direct onder welke discipline deze kandidaten vallen. Zo kun je ze aan de juiste consultant koppelen. Vervolgens plan je voor hem/haar een intakegesprek met één van de consultants die deze kandidaat aan zijn/haar volgende baan helpt.

  • Je zoekt kandidaten via jobboards, eigen database en social media
  • Je belt actief en enthousiast nieuwe kandidaten
  • Je beoordeelt cv’s en bepaalt de geschiktheid van kandidaten
  • Je plant intakes voor onze consultants
  • Je zorgt dat onze database up-to-date is
  • Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten te triggeren om voor 360talent te werken
  • Je draagt bij aan een plezierige en dynamische werksfeer
  • Je onderhoudt onze social mediakanalen om nieuwe kandidaten te werven


Gevraagd

Terwijl je studiegenoten iedere ochtend de drukte van de grote steden trotseren, mag jij in de rust en authenticiteit van Mijdrecht aan de slag om geschikte kandidaten voor onze partners te vinden. Een dergelijke omgeving zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op je werk! Temidden van een serene sfeer, kun jij jezelf ontwikkelen tot een echte recruitment specialist en leer je de ins en outs van HR anno 2024. En na je werk? Dan kun je ontspannen in de 360talent bar binnen ons hoofdkantoor, een ideale plek om te relaxen en de dag door te nemen. Je jaargenoten zullen zeker benieuwd zijn naar jouw unieke stageplek…

Let wel: voor deze stage in Mijdrecht is het essentieel dat je beschikt over eigen vervoer!



Aanbod

Met ruim 20 jaar ervaring staat 360talent synoniem voor vertrouwen en stabiliteit. Als je droomt van een carrière in recruitment en zoekt naar een onvergetelijke ervaring in een stedelijke omgeving, dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij bieden een unieke stageplek in Mijdrecht, waar je direct aan de slag gaat voor een gevestigd en betrouwbaar detacheringsbureau. We begrijpen dat een nieuwe stage altijd spannend kan zijn, zowel voor jou als voor je familie. Daarom nodigen we je graag uit om in Mijdrecht kennis te maken met ons team. Zo krijgen jij en je familie een goed beeld van waar je aan begint en met wie je gaat samenwerken. Heb je ook interesse in andere locaties? Wij hebben naast Rotterdam ook een kantoor in Rotterdam & Curacao! Enkele voordelen op een rij:

  • Je krijgt onze volledige aandacht en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Je kunt jouw communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen in een professionele omgeving
  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Een aantrekkelijke bonus
  • Gezellige borrels en evenementen in onze eigen 360talent bar!
JE KAN NU AL SOLLICITEREN!

Is deze stage precies wat je zoekt? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team binnen een groeiend bedrijf? Wacht niet langer en stuur je sollicitatiebrief en cv naar ons toe. We behandelen je aanvraag met prioriteit.

Mocht deze stage toch niet helemaal bij je passen, bekijk dan onze andere vacatures. Een open sollicitatie is ook altijd welkom. Ken je iemand voor wie deze stage perfect zou zijn? Laat het ons dan zeker weten!

Vragen?
Voor vragen of meer informatie over deze stage en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via +31 6 47 08 88 91 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in