+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.

Corporate Recruiter – Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mental Care Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Mental Care Group

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.171 - € 4.883 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als corporate recruiter binnen de Mental Care Group speel je een cruciale rol in het aantrekken van gekwalificeerd GGZ personeel. Je werkt in een ambitieus team dat recruitment op de kaart heeft gezet en aan het groeien is. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, de mogelijkheid tot gedeeltelijk remote werken, en een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Ontdek een functie waarin je kunt pionieren en zelfstandig handelen. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij in een krappe arbeidsmarkt de juiste professionals aan onze organisatie te binden? Ben jij niet snel uit het veld te slaan en ben je daadkrachtig? Lees dan verder!


Wat ga je doen?

Als corporate recruiter binnen de Mental Care Group zal je samen met ons Joyce, Julia, Chantalle, Mathilde, Silke, Wietske , Sharon, Ine, Victoria en Awan, verantwoordelijk zijn voor alle werkzaamheden binnen het recruitment team. We zijn een ambitieus team dat recruitment op de kaart heeft gezet binnen de organisatie en zijn aan het groeien! De beschikbaarheid van voldoende gekwalificeerd GGZ personeel blijft daarbij een grote uitdaging in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Dat betekent dat je een belangrijke schakel binnen de organisatie zal zijn en zorg je voor een optimale personeelsbezetting in jouw regio’s die landelijk verdeeld zijn.

Je schrijft vacatureteksten, voert sollicitatiegesprekken en verzorgt het complete arbeidsvoorwaardelijke aanbod. Je schakelt hierbij met leidinggevenden, regiomanager(s) en HR over de voortgang en verwachtingen. Je bent in je werk innovatief, kan een strategische werving opbouwen in de regio en houdt het overzicht over een groot aantal vacatures.


Over ons team

Het recruitment team bestaat op dit moment uit 10 collega’s en we laten ons omschrijven als oprecht, persoonlijk, toegankelijk en heel belangrijk: er wordt veel gelachen binnen ons team! We hebben elk affiniteit op een ander vlak, wat ons allround maakt. Op dit moment wordt er voornamelijk vanuit huis of vanuit praktijken gewerkt. We zijn 1 dag per week met elkaar op kantoor Woerden aanwezig als team. Op maandagochtend starten we gezamenlijk met een digitale weekstart en bespreken we het weekend en de komende werkweek. We vinden teambuilding belangrijk en hebben dan ook regelmatig etentjes bij één van de collega’s thuis of op een terrasje.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een gedreven team waar we samen aan één doel werken; Samen Nederland Mentaal Beter maken. Wat krijg je van ons terug?

  • Een salaris tussen de € 3.171,- en € 4.883,- per maand op basis van 40 uur afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken;
  • De mogelijkheid om jouw werk gedeeltelijk remote uit te voeren;
  • Leaseauto;
  • Telefoon en laptop;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Deelname aan een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve (zorg)verzekering met korting;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget voor het volgen van cursussen en seminars;
  • Een functie om te kunnen pionieren, sales gedreven te denken & zelfstandig te handelen.

Wie zijn wij?

HSK, Mentaal Beter, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs en Siggie zijn allemaal onderdeel van Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Binnen Mental Care Group werken we rolgebaseerd. Ieder team beslist samen of zij gebaat zijn bij het teamleider- of rollenmodel. Bij het teamleidermodel is de teamleider verantwoordelijk voor onderwerpen als personeel, bedrijfsvoering, kwaliteit en planning. Denk hierbij aan taken als het voeren van ontwikkelgesprekken, signaleren van knelpunten, het waarborgen van de kwaliteit van zorg en zorgdragen voor een optimale planning (in samenwerking met het planbureau). Bij het rollenmodel worden bovenstaande taken verdeeld onder maximaal vier collega’s. Deze rolverdeling zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid.


Vereisten

Jij bent trots op je vak als recruiter! Je weet je als geen ander te bewegen in een steeds veranderende omgeving. Je bent ondernemend, bomvol met ideeën en weet deze op de juiste manier te introduceren. Je bent een stevige gesprekspartner, adviseur en weet met jouw daadkracht de markt te veroveren. Je werkt resultaatgericht, waarbij kwaliteit bovenaan staat. Verder vragen wij het volgende:

  • Je hebt hbo werk-/ denkniveau, bij voorkeur een afgeronde studie in de richting van HR, Marketing of communicatie;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter in een corporate omgeving en/of aan de bureauzijde;
  • Je hebt ruime ervaring met LinkedIn recruiter en aanverwante recruitment tools;
  • Jij krijgt energie als je flexibel door het land mag reizen en bent gewend zelfstandig te werken;
  • Je bent innovatief, staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wil hier graag in meedenken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in