+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Recruitment stage Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ROK Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Medicalhunt, een deel van ROK Groep, hebben we een unieke stageplek in recruitment. Je krijgt de kans om in de zorgsector te werken en waardevolle ervaring op te doen. We zoeken een student die graag nieuwe dingen leert en goed kan communiceren. Je gaat helpen met het vinden van goede kandidaten en het uitbreiden van ons netwerk. Als je van afwisseling houdt en graag zelf dingen oppakt, is dit de perfecte stage voor jou. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een fulltime stageplek in Utrecht waar je niet alleen waardevolle werkervaring opdoet, maar ook actief bijdraagt aan de groei van professionals binnen de zorgsector? Medicalhunt, onderdeel van ROK Groep, biedt een unieke stage in recruitment aan.

Jij bent een proactieve en leergierige student HRM of bijvoorbeeld Bedrijfskunde en je bent klaar om de wereld van recruitment te verkennen. Met een natuurlijke aanleg voor communicatie en een passie voor de zorgsector, ben je gretig om je kennis uit te breiden en praktische ervaring op te doen. Je bent goed in multitasken, houdt van een dynamische omgeving en bent niet bang om initiatief te nemen. Jouw creativiteit in het vinden van de beste kandidaten en het uitbouwen van je netwerk maakt je de ideale kandidaat voor deze stage in de recruitment.



Gevraagd

Als stagiair(e) recruitment bij Medicalhunt in Utrecht ga je actief op zoek naar kandidaten die matchen met vacature binnen Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en ziekenhuizen.

Verder ga je:

  • Vacatureteksten schrijven en online plaatsen via ons interne systeem;
  • Intakegesprekken voeren en je onderhoudt het contact met kandidaten;
  • Meedenken over en uitvoeren van recruitmentstrategieën;
  • Je eigen (online) netwerk uitbouwen.


Aanbod

Je gaat fulltime stagelopen als recruitment stagiair(e) bij ons op kantoor in Utrecht. Handig: Je broodtrommel kun je thuislaten, want wij zorgen ervoor dat je dagelijks kunt aanschuiven aan onze gedekte lunchtafel. Ook ligt er vers fruit en krijg je de mogelijkheid om te sporten onder werktijd.

Daarnaast krijg je:

  • Een stagevergoeding van €500,- bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding, telefoon en een laptop van de zaak;
  • 25 vakantiedagen (op jaar basis bij een fulltime stage).

Als stagiair(e) bij Medicalhunt in Utrecht krijg je een groep gezellige en hardwerkende collega’s. Je krijgt een vaste stagebegeleider die jou helpt om je weg te vinden binnen de recruitment en het bedrijf leert kennen. Daarnaast krijg je ruimte om te werken aan een stageopdracht en terugkomdagen te bezoeken op school.



Bedrijfsomschrijving

Bij Medicalhunt zetten we ons in voor de werving en selectie van zorgprofessionals, met kernwaarden als plezier, klantbeleving, actie, en succes. Je wordt deel van een hecht team van recruiters, consultants en accountmanagers dat zich inzet voor de best mogelijke zorg.Wij bieden een omgeving waarin hard werken hand in hand gaat met ontspanning en teambuilding.ROK Groep is de overkoepelende organisatie voor vier dynamische labels: Medicalhunt, Dujob, Dag1, en Quotec. Met 2 locaties, eentje in Emmeloord en eentje in Utrecht kunnen we in een grote regio onze diensten aanbieden.Met een gedreven team werken we elke dag vol passie aan onze gezamenlijke missie: "Werk maken van talent". Bij ons staat naast inzet en hard werken, ontspanning en plezier hoog in het vaandel; of dat nu een verfrissende wandeling is tijdens de pauze of een gezellig potje darts. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze ambitieuze doelen, terwijl je geniet van een goede balans tussen hard werken, plezier en ontspanning.Interesse?Ben jij enthousiast geworden en zie je jezelf al starten als Stagiair(e) Recruitment bij Medicalhunt in Utrecht? Stuur dan jouw cv en motivatie naar [email protected]. Voor vragen kun je terecht bij Hester de Jong. Dit is jouw kans om praktijkervaring op te doen in een sector die er echt toe doet. Wacht niet langer en solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in