+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Stage Recruitment Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

360talent

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Ervaar een stage vol groei en avontuur in het bruisende Rotterdam! Als Stagiair Recruitment bij ons krijg je de kans om in een hartelijk team te werken en je te ontwikkelen in het vinden van de juiste kandidaten. Je dagen zijn gevuld met het zoeken, bellen en plannen voor onze consultants. Na het werk wacht de unieke sfeer van Rotterdam, met zijn prachtige skyline en levendige plekken. Een kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met nieuwe energie terug te keren. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: vijf dagen volop inzet en toewijding, gevolgd door weekends waarin je je kunt onderdompelen in de unieke sfeer van een van Europa’s meest innovatieve steden! Klinkt aantrekkelijk, toch? Dit is jouw kans om een onvergetelijke stageperiode te beleven bij onze vestiging in het veelzijdige Rotterdam. Wij zoeken gedreven en enthousiaste stagiairs die ons bruisende recruitmentteam komen versterken.

Voor velen kan deze stage de eerste ervaring zijn in zo’n dynamische stedelijke omgeving. Dit brengt natuurlijk een mix van opwinding en spanning met zich mee. Geen zorgen! Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van stagiairs, zijn we bij 360talent meesters in het bieden van een soepele, educatieve en vooral leuke start. Door de jaren heen hebben we ontelbare stagiairs zien groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

In ons hartelijke en vakkundige team werk je nauw samen met ervaren recruiters om de ideale kandidaten te vinden voor diverse functies – van alerte beveiligers tot vaardige operators en toegewijde verpleegkundigen. Daarnaast krijg je volop kansen voor persoonlijke groei. We zijn ervan overtuigd dat deze stage je blik zal verbreden en je met vernieuwde energie, inzichten en zelfvertrouwen terug laat keren, helemaal klaar voor wat de toekomst je brengt.

Bij 360talent zetten we ons volledig in voor jouw ontwikkeling. We bieden niet alleen een uitdagende en stimulerende werkplek, maar ook alle middelen voor je persoonlijke groei. Na je tijd in Rotterdam ga je naar huis met een rugzak vol ervaringen en een frisse blik, klaar om elke professionele uitdaging aan te gaan.

Na een dag hard werken, kun je genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft: van zijn indrukwekkende skyline, culturele hotspots tot de levendige havengebieden. Dit is niet zomaar een stage, maar een kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. En dit geweldige avontuur kan starten met jouw keuze om deel te nemen!


Dit ga je doen als Stagiair Recruitment

Als Stagiair Recruitment ben jij de verbindende factor tussen werkzoekende en consultant. Je werft nieuwe talenten en je bepaalt al direct onder welke discipline deze kandidaten vallen. Zo kun je ze aan de juiste consultant koppelen. Vervolgens plan je voor hem/haar een intakegesprek met één van de consultants die deze kandidaat aan zijn/haar volgende baan helpt.

  • Je zoekt kandidaten via jobboards, eigen database en social media
  • Je belt actief en enthousiast nieuwe kandidaten
  • Je beoordeelt cv’s en bepaalt de geschiktheid van kandidaten
  • Je plant intakes voor onze consultants
  • Je zorgt dat onze database up-to-date is
  • Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten te triggeren om voor 360talent te werken
  • Je draagt bij aan een plezierige en dynamische werksfeer
  • Je onderhoudt onze social mediakanalen om nieuwe kandidaten te werven


Gevraagd

Terwijl je studiegenoten iedere ochtend de drukte van 020 trotseren, mag jij tussen de iconische wolkenkrabbers van Rotterdam op zoek naar geschikte kandidaten voor onze partners. Zo’n werkomgeving, daar krijg je pas écht energie van! Tussen de moderne architectuur, historische grachten en bruisende marktpleinen, kun jij jezelf ontwikkelen tot een echte recruitment specialist en leer je de ins en outs van HR anno 2024. En na je werk geniet je van de skyline, of duik je een van de vele gezellige cafés in. Wat zullen je jaargenoten onder de indruk zijn…



Aanbod

Met ruim 20 jaar ervaring in het hart van de Maasstad staat 360talent synoniem voor vertrouwen en stabiliteit. Als je droomt van een carrière in recruitment en zoekt naar een onvergetelijke ervaring in een stedelijke omgeving, dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij bieden een unieke stageplek in Rotterdam, waar je direct aan de slag gaat voor een gevestigd en betrouwbaar detacheringsbureau. We begrijpen dat een nieuwe stage altijd spannend kan zijn, zowel voor jou als voor je familie. Daarom nodigen we je graag uit om in Rotterdam kennis te maken met ons team. Zo krijgen jij en je familie een goed beeld van waar je aan begint en met wie je gaat samenwerken. Heb je ook interesse in andere locaties? Wij hebben naast Rotterdam ook een kantoor in Mijdrecht & Curacao! Enkele voordelen op een rij:

  • Je krijgt onze volledige aandacht en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Je kunt jouw communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen in een professionele omgeving.
  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • Een aantrekkelijke bonus.
  • Gezellige borrels en evenementen in de dynamische stad Rotterdam!
JE KAN NU AL SOLLICITEREN!

Is deze stage precies wat je zoekt? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team binnen een groeiend bedrijf? Wacht niet langer en stuur je sollicitatiebrief en cv naar ons toe. We behandelen je aanvraag met prioriteit.

Mocht deze stage toch niet helemaal bij je passen, bekijk dan onze andere vacatures. Een open sollicitatie is ook altijd welkom. Ken je iemand voor wie deze stage perfect zou zijn? Laat het ons dan zeker weten!

Vragen?
Voor vragen of meer informatie over deze stage en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via +31 6 15 60 05 16 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in