+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdijk.
Laad meer vacatures

Recruiter Adviesgroep, 2500-3800, Westland, Tuinbouw, 32-40 uur Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie ga je op zoek naar goede mensen voor ons team. Je werkt samen met verschillende afdelingen om te begrijpen wat voor mensen we nodig hebben. Dan ga je aan de slag: je zoekt op internet, praat met mensen en zorgt dat de juiste mensen bij ons komen werken. Ook maak je de teksten voor de vacatures. Je organiseert soms bijeenkomsten op scholen om te laten zien hoe leuk het is om bij ons te werken. Je helpt ook mee om ons bedrijf bekend te maken, zodat nog meer goede mensen willen solliciteren. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij mensgericht en communicatief sterk? Ben je goed in netwerken en ken jij veel mensen binnen de glastuinbouw? Heb jij hiernaast een scherp oog voor de juiste kandidaten? Dan is deze functie van Recruiter Adviesgroep echt iets voor jou!

De afdeling HR houdt zich bezig met de instroom, doorstroom en uitstroom van de professionals. Door groei willen ze zich meer gaan focussen op de sourcing en het Recruitment en zoeken ze een nieuwe collega die hun hiermee komt helpen.

Wat ga jij doen?
In de functie van recruiter ben je verantwoordelijk voor het identificeren, aantrekken en selecteren van getalenteerde professionals. Je werkt nauw samen met de directie en HR om de personeelsbehoeften te begrijpen en vervolgens effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen. Je zult gebruikmaken van diverse wervingskanalen om een pool van gekwalificeerde kandidaten op te bouwen en ervoor zorgen dat het wervingsproces soepel verloopt.

In deze functie screen je de kandidaten op basis van hun cv's en profiel. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de gevraagde eisen. Je voert de eerste kennismakingsgesprekken van de kandidaten en maakt een beoordeling of de kandidaat passend is. Om kandidaten aan te trekken worden de vacatureteksten door jou op een aantrekkelijke manier geschreven en gepubliceerd op verschillende vacatureplatforms en sociale media. Je bouwt relaties met potentiële kandidaten via online platforms, netwerkevenementen of andere relevante bronnen.

Overige werkzaamheden zijn:
  • Het organiseren van informatiesessies en andere wervingsactiviteiten op onderwijsinstellingen.
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties met externe wervingsbureaus en andere partners.
  • Het identificeren van talentvolle studenten via stages, afstudeerprojecten en andere samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en studentenverenigingen;
  • Het bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van werving strategieën om talentpool en employer branding te versterken.


Gevraagd

Wie ben jij?
Je bent enthousiast in je werk en weet daarbij mensen aan je te binden. Door jouw proactieve houding en resultaatgerichte mentaliteit ga jij geen uitdaging uit de weg te gaan. Communicatief ben je sterk en bent van nature sterk in het overtuigen van mensen. Verder ben je creatief en heb je zin om nieuwe kansen met twee handen aan te pakken.

Verder heb je:
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Heb je enige ervaring in de recruitment of heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot werving en selectie? Dan heb je zeker een streepje voor, maar ook zonder ben je welkom!

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
  • Salaris: 2500 – 3800 (afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
  • 26 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Studie-/opleidingsmogelijkheden
Over deze organisatie
Dit bedrijf ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. Ze zijn een platte organisatie en met ongeveer 40 specialisten houden ze zich bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. Ze ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

Ze bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid om te doen wat je leuk vindt, want uiteindelijk ben je er dan vanzelf goed in. Door iedereen dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen zorgen ze dat dit wordt gestimuleerd. Naast het werk is er ruimte voor gezelligheid door middel van een vrijdagmiddagborrel, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis en inhoudelijke kennissessies met gastsprekers.

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
!!! Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in