+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.
Laad meer vacatures

People Development Coordinator Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Grijp de kans om als People Development Coordinator bij Action een blijvende impact te maken! In deze rol ondersteun en stimuleer je onze medewerkers voor hun voortdurende professionele ontwikkeling. Je werkt in een omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plannen en uitvoeren van diverse ontwikkelingsprogramma's. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een aantrekkelijke personeelskorting. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

People Development Coordinator

(Fulltime / Parttime, 32-38 uur per week)

Grijp je kans als People Development Coordinator en draag bij aan de groei van Action! Vanuit ons hoofdkantoor in Zwaagdijk-Oost ondersteun en stimuleer je onze medewerkers en zorg je voor hun voortdurende professionele ontwikkeling. Mis deze geweldige kans niet om een blijvende impact te maken.

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Bij Action vinden we het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Het team People & Development richt zich daarom op het ontwikkelen van trainingsprogramma’s, talentmanagement en betrokkenheid binnen Action. 

Als People Development Coordinator ben je verantwoordelijk voor de administratieve kant. Denk hierbij aan het plannen en uitvoeren van trainings-, ontwikkelings- en opdrachtprogramma's in de verschillende landen . Hierin help jij de specialisten bij het beantwoorden van schriftelijke vragen en verzoeken en bent betrokken bij het plannen van activiteiten en het ondersteunen bij het creëren van materialen voor initiatieven voor de ontwikkeling van onze mensen. Een mooi voorbeeld is ons onboardingsprogramma: maandelijks hebben wij een welkom van alle nieuwe medewerkers op ons internationale hoofdkantoor, jij helpt bij het opzetten van trainingen, waaronder het reserveren van ruimtes, het uitnodigen van deelnemers en het versturen van vragenlijsten. Daarnaast ondersteun je de People Development Specialists bij het opstellen van richtlijnen en het maken van presentatiemateriaal. In deze rol heb je alle ruimte om bij te dragen aan nieuwe ideeën voor ontwikkeling.

Dit wordt jouw team

Maak kennis met de vakkundigheid en de businesspartnerteams van Action HR. Samen met toegewijde professionals zetten we ons in voor alle huidige en toekomstige medewerkers bij Action en dragen we bij aan de snelle groei van ons bedrijf. Deze snelle groei zorgt voor veel dynamiek, waardoor je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en de organisatie vooruit te helpen. Onze leidraad: elke dag beter. In onze internationale omgeving maak je het verschil tijdens uitdagende en complexe projecten. Bijvoorbeeld het opstellen van een betrokkenheidsonderzoek voor 12 landen? Ontdek het zelf bij Action HR.

Dit ben jij

Een People Development Coordinator bij Action is nauwgezet en georganiseerd. Je houdt ervan om dingen te organiseren en deze soepel te laten verlopen. Je beschikt ook over sterke communicatievaardigheden. 

Verder heb je:
·    Een afgeronde hbo-opleiding, liefst met studierichting HR of Administratie
·    Minimaal een jaar werkervaring in een coordinerende rol
·    Ervaring met het maken van rapportages in Excel
·    Goede beheersing van de Engelse taal

Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 12 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action  
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 40% thuis te werken, natuurlijk in afstemming met je team en leidinggevende
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskosten & thuiswerkvergoeding. Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken en slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam. 
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.500 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al meer dan 92% van onze houtproducten en 100% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige led-verlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder:

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een collega
  3. Tweede gesprek met onder anderen je HR Business Partner 
  4. Welcome bij Action…

Tijdens het hele proces is jouw recruiter, je vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in