+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwammerdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Kabels en Leidingen Zwammerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij sterk en daadkrachtig in het uitvoeren, coördineren en begeleiden van multidisciplinaire projecten waarin de werkzaamheden van verschillende partijen efficiënt en effectief op elkaar afgestemd moeten worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij BAM Energie & Water zorgen wij ervoor dat je ’s avonds de lampen aan kan doen en je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie of thee. Het is een geweldige uitdaging om ervoor te zorgen dat duizenden huishoudens altijd voorzien zijn van licht, warmte, gas, communicatie, elektriciteit en water. Als projectleider heb jij een belangrijke rol om dit te realiseren.

Wat ga je doen

In deze dynamische rol zorg je samen met je team voor een efficiënte, tijdige en veilige uitvoering van projecten. Inrichten, aansturen en bijsturen van de projectorganisatie en de externe uitvoerende partijen is jou op het lijf geschreven. Als projectleider ben jij de schakel tussen de opdrachtgevers en uitvoerders, waarbij je de wensen en eisen met elkaar afstemt en de verschillende belangen vanuit diverse disciplines afweegt. Je werkt nauw samen met de projectmanager en samen slaan jullie de piketpalen voor het team van engineers, werkvoorbereiders en uitvoerders die je dagelijks aanstuurt. Een greep uit de werkzaamheden:
 

  • Je voert regelmatig overleg met je team, uitvoerende partijen en het team van de opdrachtgever over de voortgang en de planning;
  • Je stuurt op scope, planning en budget. De voortgang rapporteer je frequent aan je opdrachtgever, projectmanager en andere stakeholders;
  • Je zorgt voor een goede overgang van de realisatiefase naar de as-builtfase met garantie-, beheer- en onderhoudsprocessen;
  • Met jouw enthousiasme zorg je voor gemotiveerde collega’s;
  • Je organiseert regelmatig evaluatiebijeenkomsten tijdens en na afronding van een project. Verbeteringen neem je graag mee naar een volgend project.
Jouw werkomgeving

Het team waarin je komt werken bestaat uit: projectleiders, projectoganisatoren, werkvoorbereiders, uitvoerders, voormannen en monteurs. Hierbij doen wij veel samen met onze interne afdelingen met bijvoorbeeld het ontwerp of ondersteuning vanuit onze bodemdesk.
 

Collega’s staan voor elkaar klaar waarbij aandacht is voor elk individu. Binnen het team heerst een hands-on-mentaliteit waar korte lijnen en responstijden in de klantrelatie voorop staan. Je komt te werken in een gedreven team met enthousiaste en vakkundige collega's. Kenmerkend is de energieke en hechte sfeer, waar jong en oud moeiteloos met elkaar samenwerken.

Onze medewerkers in de regio West  vormen een hecht team en hebben ervaring zowel technisch alsook met onze diverse opdrachtgevers binnen ons werkgebied om nog beter gesteld te staan voor de toekomst, met de verandering van contractvormen zoals werken in bouwteams en conform UAV-GC, vraagt een goed geoliede organisatie. Hierin ben jij als projectleider een belangrijke schakel.

Wij bieden jou

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zo kun je vak- en loopbaangerichte opleidingen/ cursussen volgen. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier en voldoende uitdaging naar je werk gaat. 

  • We werken zowel aan mooie integrale als solo projecten voor de diverse opdrachtgevers en op basis van diverse contractvormen;
  • Zekerheid, jij krijgt direct een vast contract en goed salaris;
  • Veel vrijheid met 38 vrije dagen volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf;
  • Leaseauto, laptop / tablet en Iphone van de zaak; 
  • Pensioenregeling bij PMT pensioenfonds.
Hier herken jij jezelf in

Je wordt blij van procesmatig werken. Vanzelfsprekend beschik je over de nodige contractkennis en weet jij hoe het is om te werken in een divers samengesteld bouwteam en stakeholders vanuit de opdrachtgever. Verder neem je mee:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in een technische richting;
  • 5-10 jaar recente werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur opgedaan binnen de infra technische branche;
  • Je bent een echte coach en vindt persoonlijke ontwikkeling van je collega’s belangrijk; 
  • Je denkt en handelt vanuit commercieel belang. Zowel voor de opdrachtgever als voor BAM Energie en Water;
Het sollicitatieproces

Solliciteer direct online! Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Sharissa Berghorst | Corporate Recruiter. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50039318 (ook via Whatsapp). Stuur je haar liever een mail, . 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in