+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwanenburg.
Laad meer vacatures

Salestalent Afstudeerstage Zwanenburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Haystack People, een snelgroeiende start-up in IT-recruitment, zoekt een afstudeerstagiair. Je wordt deel van een team dat zich inzet voor digitale innovatie. In deze rol leer je alles over recruitment, van het vinden van kandidaten tot het sluiten van deals. Je krijgt een stagevergoeding, onbeperkte bonussen, reiskostenvergoeding, en toegang tot trainingen. Er is zelfs een kans op een vast contract! Plus, je krijgt gratis advies over beleggen van je bonussen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij het gedreven commerciële talent dat kandidaten met schaarse IT-profielen weet te vinden en ze kan begeleiden naar een volgende stap binnen hun carrière? Wil jij resultaat boeken en daar uitstekend voor beloond worden, zowel qua ontwikkeling als financieel? We voegen jou graag toe aan ons bevlogen team van Haystack People!
Bedrijfsprofiel
Haystack People is een jonge en snelgroeiende recruitment start-up, met standplaats Zwanenburg, gespecialiseerd in de werving en selectie van software developers binnen de Europese IT-industrie. Met een klein team werken wij iedere dag keihard om de beste profielen te werven voor onze klanten. Wij werven voor innovatieve tech start- en scale-ups, e-commerce bedrijven, SaaS oplossingen, digital agencies, banken, ministeries, verzekeraars en leasemaatschappijen.

Eén ding hebben al onze klanten gemeen; digitale innovatie en transformatie staan centraal. Het is onze missie belangrijke IT-bedrijven verder te helpen groeien door hen te voorzien van het talent dat daarvoor nodig is. We bedienen nu nog een klein deel van een specifieke niche markt, maar de ambities zijn groot. Dat onze aanpak werkt, blijkt uit de positieve referenties en contracten met onze klanten die grotendeels en tegen de stroom in zijn ontstaan toen de markt op slot zat tijdens de lockdowns.
Functie omschrijving

Als afstudeerstagiair ga je echt mee draaien in de organisatie. Je word verantwoordelijk voor het koppelen van kandidaten aan opdrachten van onze klanten. Dit ga je onder begeleiding doen, binnen jouw eigen niche markt.

Je start met een intensief inwerktraject waarbij je begeleid word door de senior consultant, die inmiddels drie jaar binnen tech-recruitment zit. Daarnaast krijg je toegang tot externe trainingen en word je on the job gecoacht om alle kneepjes van het vak te leren. Je ontwikkelt jezelf op het gebied van recruitment, headhunting, accountmanagement, business development en consultative selling.

Op dagelijkse basis ben je voornamelijk bezig om je kandidaten- en klanten netwerk in de niche waarin je actief bent uit te breiden. Dit doe je door middel van het bijhouden van verschillende (social media) kanalen en databases, (personal) branding, talent sourcing, targeting & advertisement, referenties, headhunting en cold / warm calls. Aangezien de carrières van je relaties in jouw handen liggen ben je gedreven om het onderste uit de kan te halen. Bij een succesvolle plaatsing zijn relaties je erg dankbaar, krijg je een mooie bonus en ben je zelf een stapje dichter bij een volgende stap binnen Haystack People!

Functie eisen
  • Je zit in het laatste jaar Bedrijfskunde, Commerciele Economie of een gerelateerde studie
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.
  • Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met de saleswereld in de vorm van een bijbaan, stage of andere werkzaamheden. Ervaring met koude acquisitie is een pré.
  • Je bent bereid op locatie te werken in Zwanenburg.
  • Je bent ambitieus en wilt zowel op persoonlijk als professioneel vlak stappen maken om jezelf te ontwikkelen.
  • Je bent een makkelijkere prater, kunt levelen met verschillende soorten mensen en weet goed de leiding te nemen in zakelijke gesprekken.
  • Je bent 3 dagen (in overleg) beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een stagevergoeding tussen de €500 - €1000 euro
  • Een ongelimiteerd bonussysteem. Je bonus groeit mee in jouw resultaten en senioriteit. Je zult starten met bonussen tussen de €450 en €1000 euro per deal, afhankelijk van de dealwaarde.
  • Reiskosten vergoeding
  • Interne en externe trainingen
  • Kans op een contract na je stage! Waarbij je waarschijnlijk direct een stap kan maken in je bonussen!
  • Je kunt gratis gebruik maken van een crypto adviseur die je kan helpen om je bonussen te beleggen

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +31 (0)6 27284267

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in