+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Accountmanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.923 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Jij bent gedreven, enthousiast en doelbewust om deuren open te krijgen die voor andere gesloten blijven. Dankzij jouw dienstverlenende instelling hebben jouw gesprekspartners niet in de gaten dat je het gesprek voert met een commerciële inslag. Je bent goed in het geven van advies en denkt mee over de beste stappen voor de organisatie. Dan is dit jouw moment. Zekerheyd heeft plek voor een Accountmanager New Business in de omgeving van Zwolle. Als Accountmanager New Business ga je bij Zekerheyd aan de slag voor de regio Noord-Oost Nederland en krijg je een salaris tussen de € 5.122,en de €6.923,00, uiteraard met auto, telefoon laptop, pensioenvoorziening, bonusregeling en ook nog eens 30 vakantiedagen! Klinkt goed toch? 

Dit ga je doen

Als Accountmanager new business ben je bij Zekerheyd dé drijvende kracht achter de toename van onze klantenportefeuille en de verdere groei van onze organisatie! De afgelopen jaren heeft Zekerheyd al indrukwekkende stappen gezet, maar wij hebben honger naar meer en geloven dat jij als ervaren accountmanager new business ons naar nieuwe hoogten kan brengen. Als accountmanager new business ben je de dynamische professional die als geen ander begrijpt hoe je kansen moet grijpen. Met jouw tomeloze enthousiasme en ongekende salesvaardigheden weet jij niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook te behouden. We hebben helder voor ogen welke bedrijven aanzienlijk kunnen profiteren van onze toegevoegde waarde, en jij brengt letterlijk geld bij hen naar binnen. Het is niet altijd makkelijk – soms stuit je op weerstand. Maar dat schrikt jou niet af; integendeel, het daagt je uit. Jij bent in staat om met overtuigingskracht en tact deuren te openen op het hoogste hiërarchische niveau van organisaties. Het volgende behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Je onderzoekt de markt, identificeert mogelijkheden en vertaalt deze naar een gedetailleerd marketingbewerkingsplan en innovatieve dienstverlening concepten
  • Je bent het aanspreekpunt voor prospect en klant, zeker richting de grotere werkgevers
  • Je KPI's worden samen bepaalt zodat jij bijdraagt aan de verdere groei van Zekerheyd
  • Je zorgt ervoor dat de huidige klantenportefeuille van Zekerheyd verder wordt uitgebouwd met grote relaties
  • Je weet marketing handig in te zetten zodat je nog succesvoller bent

Hier ga je werken

Zekerheyd biedt bedrijven een eenvoudige oplossing om volledige controle te behouden over loonkosten en onterechte premies te voorkomen. Met begrip voor de beperkte tijd en expertise van bedrijven om steeds veranderende wet- en regelgeving toe te passen, maakt Zekerheyd gebruik van een snelle en uitgebreide applicatie. Deze applicatie spoort onbenutte kansen op, waardoor bedrijven snel inzicht krijgen of ze geld kunnen terugvorderen of bezwaar kunnen maken tegen onterechte beslissingen. De oprichting van Zekerheyd is ontstaan uit de onrechtvaardigheid waarbij bedrijven niet krijgen waar ze recht op hebben. Onze missie is om geen enkel voordeel voor onze klanten onbenut te laten. Met geautomatiseerde werkprocessen en diepgaande kennis gaan we verder dan anderen. Bijvoorbeeld, bij elke afgewezen doelgroep verklaring gaan we standaard en geautomatiseerd in bezwaar bij het UWV, en we gaan door totdat we zeker weten dat alles is geclaimd waar een werkgever recht op heeft.

Bij Zekerheyd sta je er als accountmanager new business niet alleen voor; je kunt rekenen op een plezierige samenwerking met je collega-accountmanagers, marketingteam en de collega's van de binnendienst. In onze informele, niet-hiërarchische en collegiale werkomgeving heerst een sfeer van ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit.



Gevraagd

Als Accountmanager new business bij Zekerheyd voor de omgeving van Zwolle, oftewel Noord-Oost Nederland, is het belangrijk dat je veel energie krijgt van new business en dat je fulltime beschikbaar bent. Daarnaast gaat het je helpen als je affiniteit en interesse hebt met sociale zekerheid en de drive hebt om er meer van te willen weten. Dit is nog niet alles. Het volgende is ook belangrijk om succesvol te zijn in deze uitdagende functie:

  • Je beschikt over ruime saleservaring binnen de financiële en/of zakelijke dienstverlening
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een relevant netwerk die je kan gaan inzetten op het hoogste hiërarchische niveau in organisaties waarop je kunt terugvallen
  • Je bent communicatief sterk zodat je op verschillende niveaus kan communiceren en je een volwaardige gesprekspartner bent
  • Je kan goed samenwerken want uiteindelijk kom je samen verder


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Accountmanager new business bij Zekerheyd voor de omgeving van Zwolle, oftewel Noord-Oost Nederland, krijg je een uitdagende baan binnen een groeiende en jonge organisatie. Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid, vrijheid én verantwoordelijkheid wat betreft de invulling van deze functie. Uiteraard krijg je coaching en begeleiding zodat je jezelf kan ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Dit is nog niet alles. Het volgende staat ook op jou te wachten:

  • Je ontvangt een salaris tot maximaal €6.923,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
  • Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd rechtstreeks van Zekerheyd
  • Je hebt de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken waarbij wij zorgen voor alle nodige voorzieningen
  • Je ontvangt uiteraard een laptop, telefoon en auto van ons zodat je overal aan het werk kunt gaan
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen per jaar

Zekerheyd heeft mij ingeschakeld voor de werving en selectie voor deze vacature. Je komt rechtstreeks bij Zekerheyd in dienst en je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in