+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Zwolle (fulltime / parttime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Werken in een jong en energiek team, elke dag de 10.000 stappen aantikken én de ruimte krijgen om je verder te ontwikkelen. Als magazijnmedewerker bij Veneta werk je uitsluitend dagdiensten en krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Jij legt de routes voor onze monteurs klaar en verwerkt alle geretourneerde pakketten. Geen dag is hetzelfde dus! Aangezien Veneta hard groeit, breiden we ons team graag uit met jou. Kom jij ons magazijnteam versterken? 


Beschrijving

Wat jij gaat doen

Het magazijn is jouw tweede thuis! Dat betekent dat je de dag begint met een stevige bak koffie. Daarna ga je snel aan de slag met het checken van alle geretourneerde pakketten. Hoeveel pakketten zijn er gisteren terug gekomen? Welke onderdelen zijn nog bruikbaar? Samen met het team demonteer jij de geretourneerde raamdecoratie. Geen zorgen: als jij weet hoe jij een schroevendraaier moet vasthouden, gaat je dit zeker lukken. Zonder moeite til jij vervolgens de pakketten naar de juiste plek. Later op de dag komt een vracht met nieuwe pakketten binnen. Jullie team maakt er een sport van om het magazijn zo efficiënt en geordend mogelijk in te richten. Samen zorgen jullie dat alles de juiste plek krijgt. In alle eerlijkheid: er wil nog wel een iets zoekraken in het magazijn. Aan jou de schone taak om dit op te lossen en snel te schakelen met collega’s. Aangezien jij denkt in oplossingen is, dat voor jou appeltje-eitje!  

Wat jij krijgt
Voor wat, hoort wat.

Een warm ontvangst met arbeidscontract
Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract voor zeven maanden! Jouw eerste maand staat volledig in het teken van een warm welkom: je volgt verschillende trainingen en maakt kennis met je nieuwe collega’s. 

Salaris & vergoedingen
Jij ontvangt een brutoloon tussen de €2.300 en €2.600 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
In onze mooie kantine geniet jij iedere dag van een gezonde lunch. Samen met jouw collega’s klets je honderduit over onze legendarische personeelsuitjes. Van Veneta festival tot cocktailworkshop: bij Veneta weten we hoe we een feestje vieren. Ook is de VrijMiBo bij ons vaste prik!

Focus op continu verbeteren
Bij Veneta leer je hoe jij het elke dag weer een beetje beter kunt doen. Als magazijnmedewerker krijg jij de mogelijkheid om door te groeien naar logistiek coördinator of -manager. Wil je een opleiding volgen naast je functie? Daar gaan we graag met je over in gesprek! Samen leggen we de lat zo hoog als jij zelf wilt. Naast dat we zelf groeien, willen we graag dat je met ons meegroeit. 

Wat wij vragen
Naast een goed humeur:
•    Zorg jij ervoor dat je het magazijn elke dag netjes achterlaat
•    Zijn jouw communicatieskills goed, zodat je collega’s goed kunt helpen
•   Woon je in (de buurt van) Zwolle of in een straal van 25 kilometer, zo ben je altijd snel op je werk als er iets aan de hand is 

Ben jij de Veneteraan die wij zoeken? Tijdens het sollicitatieproces is de inzet van een test mogelijk om dit uit te zoeken😉

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in