+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior KYC Analist NCTO Business Clients Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Finance Club

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.400 p/m

Vacatureomschrijving

Stel je eens voor... dat jij het ontbrekende puzzelstukje vindt. Dat jouw inzet bijdraagt aan het opsporen van financiële criminaliteit. Als KYC analist doe je onderzoek ter voorkoming van witwassen, fraude en terrorismefinanciering om zo een stabiel en veilig financieel klimaat te creëren.


Beschrijving

In het kort
Als Junior KYC Analist NCTO Business Clients start je binnen één van de procesdomeinen van DFC, namelijk het Know Your Client Centre New Client Take On (werkstroom Business Clients). Dit domein richt zich op de onboarding van nieuwe klanten . De Business Clients zijn grofweg onderverdeeld in twee type klanten: de Small and Medium Enterprise (SME) klanten (hierbij focus je je op de midden- en kleinbedrijven en schakel je vaak rechtstreeks met de klant) en de Commercial Banking Clients (CBC) (dit zijn klanten met vaak (zeer) complexe bedrijfsstructuren).
 

Je werk
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens van nieuwe klanten. Hierbij is het belangrijk om overwegingen te kunnen maken of we de klant al dan niet accepteren. Daarbij stel je het belang van de klant centraal en houd je rekening met de mogelijke risico’s voor de bank. Dit doe je in eerste instantie door middel van deskresearch. Indien er hieruit vragen voortvloeien, dan start je een client outreach traject op om bij de klant de benodigde informatie op te vragen. Met behulp van de verkregen informatie schrijf jij een compleet dossier.

Dit alles draagt er aan bij dat we onze klanten écht goed kennen en dat klantdossiers compleet en reconstrueerbaar zijn. Door dit goed te doen, zijn we in staat om financiële criminaliteit tegen te gaan!

Om een vliegende start te maken in deze rol volg je de eerste twee weken een fulltime opleiding (40 uur per week) waarin je kennis maakt met organisatie, de systemen en de benodigde kennis om aan je eerste dossiers te beginnen.

Opleiding tot KYC Analist

Wij vinden het vanzelfsprekend om te investeren in jouw ontwikkeling. Zo krijg jij de mogelijkheid om via de Finance Club een online opleiding, de Wwft Academy, af te ronden. Nadat jij via deze onlineopleiding al wat bekender bent geworden met het vakgebied KYC en de bijhorende wet- en regelgeving, zal jij een leerzaam onboardingstraject ingaan bij de NL Grootbank! Binnen deze onboardingsperiode ga jij, samen met jouw team alle fijne kneepjes van het vak leren. De eerste weken zal je fulltime trainingen en cursussen gaan volgen. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het ‘learning on the job’-traject.

Carrière binnen Nederlandse Grootbank

Deze Nederlandse Grootbank biedt veel doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zullen wij er voor zorgen dat je niet tegen een plafond komt te lopen door tijdig jouw ambities in kaart te brengen en hierin het juiste groeipad te faciliteren. 


Functie eisen
  • HBO/WO werk- en denk niveau
  • Minimaal 0,5 tot 3 jaar expliciete kennis en ervaring binnen het KYC/CDD vakgebied als analist OF minimaal 1 jaar inhoudelijk relevante werkervaring (bijvoorbeeld accountmanagement) binnen de sector financiële instellingen;
  • Bedrijfs(economische), juridische of criminologische opleidingsachtergrond (pré)
  • Kritische en analytische houding
  • Goede onderzoekende en analytische vaardigheden
  • Nieuwsgierig van aard 

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan
Uren: 36/40 uur per week
Hybride werken

Salarisindicatie:  tussen de €3.000 - € 3.400 (o.b.v. fulltime) per maand,  afhankelijk van opgedane kennis en ervaring. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in