+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

CDD Analist Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16 p/u

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als KYC Analist? Wil je deel uitmaken van een toonaangevende financiële instelling en je analytische vaardigheden inzetten om financiële criminaliteit te bestrijden? ABN AMRO biedt de perfecte kans om je carrière te ontwikkelen en bij te dragen aan een veiligere financiële wereld.

wat bieden wij jou
  • Start € 16,00 b. pu na een half jaar € 17,87;
  • Start je carrière binnen de compliance;
  • Startdatum in overleg;
  • Pensioensopbouw en vakantietoeslag van 8.33%;
  • 32, 36 of 40 uur (4 maal 9 uur mogelijk);
  • Contract bepaalde tijd na 3 maanden;
wie ben jij

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je nodig:

  • Minimaal een HBO/WO diploma;
  • Uitstekende analytische vaardigheden en oog voor detail;
  • Goede schriftelijke vaardigheden, om zo analyses transparant, duidelijk te schrijven;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en niet bang om te bellen;
  • De kennis van financiële wet- en regelgeving leren wij je!
wat ga je doen

Als KYC Analist bij ABN AMRO onderzoek je de zakelijke klanten, met name de vermogende, op diverse momenten. Nieuwe klanten ondergaan altijd een initiële screening. Regelmatig vinden periodieke controles plaats op basis van het risicoprofiel. Daarnaast zijn er diverse signalen die de bank aanzetten tot verder onderzoek. Soms kan het nodig zijn dat ABN AMRO afscheid moet nemen van een klant op basis van jouw analyse, wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Voor aanvang van het klantonderzoek als CDD-analist dien je alle vereiste documentatie te verzamelen, zoals een organisatieorganogram, KvK-uittreksels en paspoortgegevens. Indien deze gegevens ontbreken, is contact met de klant noodzakelijk om deze op te vragen.

Daarna volgt het opstellen van een risicoprofiel voor de klant. Afhankelijk van het risico - neutraal, verhoogd of onacceptabel voor de bank - worden verschillende onderzoeksperioden vastgesteld. Bij een onacceptabel risico zal de klant geen zaken meer kunnen doen met de bank. Alle bevindingen worden vervolgens schriftelijk gedocumenteerd in een dossier.

waar ga je werken

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) zijn er verschillende afdelingen die zich bezighouden met het bestrijden van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, is ABN-AMRO beter in staat financiële criminaliteit te weren. Als KYC Analist ga je werken binnen de afdeling New Client Take On (NCTO) waarbij je onderzoek doet naar zakelijke klanten die een nieuwe rekening openen.

ABN AMRO hanteert het hybride werken. Dit betekent dat je in overleg met je team deels vanuit huis, maar ook deels op kantoor werkt. Tevens wordt er door de DFC academy veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en is er een divers aanbod in vitaliteit- en teambuilding-activiteiten. Dit geeft jou de mogelijkheid om diverse workshops en cursussen te volgen. Daarnaast biedt Randstad ook voldoende ontwikkelmogelijkheden. Denk hierbij aan coaching, e-learnings en het behalen van certificaten.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV!

Note: applicants are required to speak Dutch fluently.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in