+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Front-End Developer Zwolle (fulltime / parttime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bij Veneta zijn we momenteel volop in beweging. We zijn bezig met het opnieuw ontwerpen en implementeren van onze e-commerce omgeving. Dit nieuwe platform voor Veneta markeert een belangrijke stap in onze evolutie en jij kunt hier een cruciale rol in spelen! 


Beschrijving

Wat jij gaat doen 
Als Front-end Ontwikkelaar speel je een centrale rol in de visuele en functionele opbouw van ons nieuwe platform. Samen met UX/UI designers, back-end developers en product owners streef je naar een gestroomlijnde en aantrekkelijke gebruikerservaring. Gewapend met je expertise in React en Typescript en een grondige kennis van front-end technieken, zet je een website neer die niet alleen visueel prikkelt, maar ook is geoptimaliseerd voor maximale conversie in een e-commerce setting. 
 
Je hebt een scherp inzicht in de specifieke uitdagingen van e-commerce en weet precies hoe je technologie strategisch inzet om de gebruikerservaring te versterken, laadtijden te minimaliseren en conversieratio's te boosten. Kort gezegd, jij vormt het kloppend hart van de front-end van ons nieuwe platform, waarbij je onze klanten een naadloze en plezierige online winkelervaring biedt. 
 
Wat jij krijgt  
Voor wat, hoort wat. 

 
Een warm ontvangst met arbeidscontract  
Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract! Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar direct goed leren kennen. Daarom staat jouw eerste maand volledig in het teken van een warm welkom: je volgt trainingen en maakt kennis met al je nieuwe collega’s. 
 
Salaris & vergoedingen  
Afhankelijk van jouw ervaring en expertise ontvang je een competitief salaris tussen de €3500 - €4500,- bruto per maand. Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Teamuitjes & gezellige borrels  
Wij geloven in de kracht van een hecht team. Daarom organiseren we regelmatig teamuitjes, personeelsfeesten en natuurlijk de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Zo leer je je collega's ook buiten het werk goed kennen! 
 
Persoonlijke groei  
We moedigen je aan om jezelf continu te ontwikkelen. Of het nu gaat om een cursus, workshop of conferentie, we ondersteunen je in je groei. 
 
Wat wij van je vragen 
•    Je hebt uitgebreide ervaring met Typescript & React.
•    Je begrijpt front-end technieken zoals server-side-rendering en weet hoe je deze kunt inzetten voor optimale gebruikerservaring en conversie in e-commerce omgevingen. 
•    Je hebt ervaring met het testen van React componenten met Jest en/of Testing Library
•    Je bent zelfstandig, neemt initiatief en hebt een proactieve houding. 
•    Je hebt een scherp oog voor detail en streeft altijd naar perfectie in je werk. 
•    Je bent gewend te werken in een agile omgeving en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten. 
•    Je bent in staat om samen te werken met verschillende teams en stakeholders en kunt technische concepten duidelijk communiceren. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in