+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Officemanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Officemanager in Zwolle speel je een sleutelrol in de ondersteuning van de directie en marketingmanager. Je beheert agenda's, regelt reizen en verzorgt vergaderingen. Daarnaast ondersteun je de marketingafdeling, handel je vragen af over drukwerk en sociale media, en organiseer je evenementen. Een veelzijdige functie waarin je veelzijdige taken vervult en bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Officemanager in de regio Zwolle, vervul je een veelzijdige rol waarin je de directie en de marketingmanager ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Aan slechts een half woord heb jij genoeg om te weten wat er moet gebeuren en waar de prioriteiten liggen. Jouw taken variëren van beheren van de agenda van de directie en het regelen van zakelijke reizen tot het verzorgen van vergaderingen met catering. In de drukte van de dag zorg jij ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en pak je proactief taken zelfstandig op zodat de directie hun werk optimaal kan uitvoeren. Als het visitekaartje van de organisatie creëer je een prettige werkomgeving voor al je collega's in Zwolle.

Naast bovenstaande taken is een belangrijk onderdeel van je takenpakket het ondersteunen van de marketingafdeling. Je handelt vragen over drukwerk, sociale media en interne communicatie af en ondersteunt de marketingmanager bij operationele marketingtaken, zoals het plaatsen van berichten op het intranet, het beheren van de beeldbank en het organiseren van evenementen. Daarnaast word je redactielid van ons personeelsmagazine Venster.

Een veelzijdige functie voor iemand die het als uitdaging ziet om meerdere ballen in de lucht te houden!


Functie eisen

Als management assistent ben je doortastend, stressbestendig en flexibel. Je hebt een hoge mate van organisatiesensitiviteit, verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week waarbij het de voorkeur heeft om deze uren te spreiden over vier of vijf werkdagen. Verder ben je woonachtig in de regio Zwolle, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

Verder beschik jij over:

  • Enkele jaren relevante werkervaring als management assistent of officemanager

  • Je bent een kei in Microsoft Office programma’s en je hebt affiniteit met IT-systemen

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

  • Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en ben doortastend



Bedrijfsomschrijving

Ben jij een kei in multitasking en haal je energie uit het ondersteunen van management? Dan is de vacature van officemanager in de regio Zwolle voor jou! Neem dan contact op met Stefan de Rapper via telefoon: 06-45930573 of per mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in