+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectmanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.167 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatieve gebouwbeheersystemen als projectmanager, waar je verantwoordelijk bent voor diverse meet- en regeltechnische projecten. Geniet van een direct vast dienstverband, een elektrische leaseauto voor zowel privé als zakelijk gebruik, veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit, en uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Een unieke kans om je te ontwikkelen binnen een vooruitstrevende organisatie. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze partner adviseert, ontwikkelt, produceert en levert innovatieve, gebouwgebonden en functionele hard- en softwareproducten voor webbased gebouwbeheersystemen in nieuwe en bestaande gebouwen. Het bedrijf doet dit volledig zelfstandig, vanuit de vestigingen in Zwolle en Drachten. De systemen van de organisatie onderscheiden zich door hun open en transparante karakter en zeer gebruikersvriendelijke, intuïtieve bediening.

De organisatie biedt haar partners de beste oplossingen in dit vakgebied. Om deze reden werken hard en software engineers continu aan de verbetering van onze producten en optimalisering van het bedieningsgemak. De hardware word zo universeel mogelijkheden gehouden, zodat deze voor een groot aantal toepassingen geschikt is. Dankzij de korte lijn tussen productontwikkeling en projectorganisatie worden klantwensen direct vertaald in productverbeteringen en maatwerkoplossingen.


Bedrijfscultuur

Het bedrijf is èèn van de grootste leveranciers van hard en software producten voor webbased gebouwbeheer systemen. Vanuit Drachten en Zwolle werken in totaal +- 150 werknemers. De afdeling engineering in Zwolle is verdeeld onder projectleiders, field service, hardware en software engineers. Er is een goede mix tussen ambitieuze junior engineers en ervaren senior engineers. De organisatie hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zijn er brede doorgroei mogelijkheden, word gekeken naar een persoonlijk ontwikkelplan en is er voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Headhuntersteam is voor onze partner op zoek naar iemand die zich van A tot Z verantwoordelijk voelt voor haar / zijn projecten. Je hebt als projectmanager affiniteit met meet- en regeltechniek en het spreekt je aan om voor een innovatief bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden te werken.

Je bent het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor diverse meet- en regeltechnische projecten in voornamelijk Noord-Oost en Midden Nederland. Gemiddeld heb je rond de 20 projecten onder je hoede, in verschillende stadia en van verschillende grootte. Je werkt het grootste deel van de week vanaf kantoor of huis, maar bent ook regelmatig op de projecten te vinden. Jouw gesprekspartners zijn installateurs, eindgebruikers of pandeigenaren.

Vanaf de overdracht door calculatie en verkoop tot en met de oplevering ben jij verantwoordelijk. Je stelt betalingsschema’s op, bewaakt het budget en zorgt voor tijdige bestelling en beschikbaarheid van materialen. Daarnaast coördineer en plan je werkzaamheden van de collega’s binnen het projectteam, die nodig zijn om te komen tot de realisatie van het project. Tenslotte beoordeel je meer- en minderwerk en neem je alle benodigde beslissingen voor de projectrealisatie. Jij waarborgt de kwaliteit van de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering van de projecten.

Regelmatig bezoek je de projecten voor overleg, afstemming of het oplossen van eventuele uitdagingen of vragen. Je adviseert en spart over technische vraagstukken.


Functie eisen

Je kunt snel schakelen, goed prioriteiten stellen en risico’s in schatten. Het bewaken van de tijd-, budget-, kwaliteit-, en logistieke planning is voor jou geen probleem. Je houdt overzicht over de verschillende projecten waar je tegelijkertijd aan werkt en ziet belangrijke details niet over het hoofd

Tenslotte voel je je thuis in een innovatieve organisatie met groeiambities. Je wilt graag deel uitmaken van een gemotiveerd team, waarin respect, ambitie en betrouwbaarheid tot de kernwaarden behoren.

  • Een afgeronde HBO opleiding in een technische richting
  • Relevante werkervaring binnen de elektrotechniek of werktuigbouwkunde is een prè
  • Je beschikt over ervaring in relatie en klantbeheer
  • Samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel
  • Je weet jou collega's mee te nemen in jouw idee'en
  • Je kunt snel schakelen, goed prioriteiten stellen en risico’s in schatten.
  • Je bent in staat een helder plan van aanpak te maken en deze te volgen, maar je kunt ook flexibel en creatief inspelen op wijzigende situaties.
  • Je wilt graag deel uitmaken van een gemotiveerd team, waarin respect, ambitie en betrouwbaarheid tot de kernwaarden behoren

Arbeidsvoorwaarden

  • Een direct en vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Een maximaal salaris van 74000,- euro per jaar inclusief vakantiegeld 
  • Een elektrische lease auto voor zowel privè als zakelijk gebruik
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Grote mate van flexibiliteit
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Mogelijkheden voor het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen
  • Afwisselende werkzaamheden

Spreekt de rol van projectmanager jou aan? Neem dan contact op met mij Tom Nederhof, consultant bij Headhuntersteam via 038 421 2118

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in