+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Jurist Handhaving Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.518 - € 6.300 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van handhaving met een baan als jurist, waar geen dag hetzelfde is. Met jouw kennis van wet- en regelgeving pak je overtredingen aan en zorg je voor een rechtvaardige oplossing. Bij ons krijg je de kans om je eigen uren in te delen, hybride te werken en onbeperkt cursussen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen. Plus, geniet van een competitief salaris, leaseauto of KM vergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je bent al snel op vlieghoogte, dit is immers niet de eerste keer dat je te maken hebt met handhaving casuïstiek binnen gemeenteland. Dus, je start je computer op en begint met het controleren van de nieuwste handhavingsverzoeken.

Je komt al snel een zaak tegen waarin een bedrijf verzuimt om de juiste vergunningen aan te vragen voor het uitvoeren van werkzaamheden. Je begint met het bestuderen van de relevante wet- en regelgeving en raadpleegt verschillende juridische bronnen om te zien hoe je deze zaak het beste kunt aanpakken.

Vervolgens neem je contact op met het bedrijf en brengt hen op de hoogte van hun overtreding. Je legt uit wat er mis is gegaan en welke gevolgen dit kan hebben als er niet snel actie wordt ondernomen. Je adviseert hen over de te nemen stappen en zorgt ervoor dat zij de benodigde vergunningen alsnog aanvragen.

Maar dan ontvang je melding van een bezorgde inwoner die meldt dat er illegale activiteiten plaatsvinden in de buurt. Je vraagt de toezichthouders om op onderzoek uit te gaan en zij constateren date er inderdaad sprake is van een illegale situatie. Je stelt een handhavingsbesluit op en neemt contact op met de betrokken partijen om de situatie op te lossen.

Dit zou zomaar je eerste dag kunnen zijn als jurist handhaving in dienst bij Maandag®. Eenmaal bij ons in dienst word je gedetacheerd bij een, of meerdere opdrachtgevers. Dit zijn meestal gemeenten, maar kan ook een Omgevingsdienst zijn. Door ons brede netwerk krijgen wij veel verschillende opdrachten binnen, hierdoor kunnen we altijd op zoek naar de opdracht die écht bij je past.


Functie eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Rechten;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring als jurist handhaving bij een gemeente;
  • Je vindt het leuk om voor meerdere opdrachtgevers van betekenis te zijn, voor jou hoeft geen dag hetzelfde te zijn!
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Handhaving die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in