+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Jurist Vastgoed en Grondzaken Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.350 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mee aan een fijne omgeving voor mensen. Je focus ligt op het juridische deel van vastgoed en grondzaken. Dit werk is speciaal omdat je met privaatrecht in een bestuursorgaan werkt. Je beheert de vastgoed en grond van de gemeente. Je helpt vaak met het ontwikkelen van gebieden. Je komt te werken in de regio Zwolle, meestal bij een gemeente. Dit is een kans om te groeien en te leren in je werk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Dit doe je door bij te dragen aan een leefomgeving waar mensen prettig kunnen wonen, werken en verblijven. Je focus ligt daarbij op het juridische aspect van vastgoed en grondzaken. Vastgoed en Grondzaken neemt een aparte positie in binnen een gemeente. Je werkt namelijk veel met het privaatrecht binnen een bestuursorgaan. Het werken op Vastgoed en Grondzaken houdt in dat je je bezighoudt met het privaatrechtelijk beheer van de vastgoed en grondpositie van de gemeente. Meestal staan je werkzaamheden in het teken van gebieds- en locatie ontwikkeling.


Functie eisen

In deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een stevig juridisch fundament, daarom vragen wij van je dat je tenminste een afgeronde opleiding Rechten hebt, bij voorkeur op WO niveau. Daarnaast vragen wij dat je:

  • Ervaring hebt bij een gemeente door een stage of een uitgevoerd project tijdens je studie, hierdoor heb je al een beeld van het vakgebied Vastgoed en Grondzaken bij een gemeente
  • Proactief op zoek gaat naar kansen om jezelf blijven te ontwikkelen
  • Jezelf representatief opstelt
Over het bedrijf

Je gaat via maandag® aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle. Meestal zal dit een gemeente zijn, maar ook een provincie of waterschap behoort tot de mogelijkheden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Vastgoed en Grondzaken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in