+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Junior Calculator Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.250 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je jouw passie voor civiele techniek kunt gebruiken? Als Junior Calculator werk je aan verschillende projecten en ben je vanaf het begin betrokken. Je leert hoe je begrotingen maakt en kostenramingen opstelt. Samen met ervaren collega's werk je aan het succes van onze projecten. Je dag is afwisselend, van het evalueren van offertes tot het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector. Dit is jouw kans om te groeien en bij te dragen aan innovatie. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij een ambitieus, analytisch en cijfermatig sterk bent én passie hebt voor de civiele techniek, dan is dit jouw kans. Wij zijn op zoek naar een Junior Calculator in de regio van Zwolle.


Wat ga je doen?

Als Junior Calculator in Zwolle ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de aanbestedingstrajecten. Je aandeel is in elke tender anders. De ene tender gaat het om de beste prijs, hierin ga jij dus een grote rol spelen, de andere tender speelt het ontwerp ook een belangrijke rol. Je bent vanaf het begin betrokken. Jouw taak: een goede en realistische begroting neerzetten en het adviseren van het tenderteam in de planvorming vanuit jouw expertise. Je wordt getraind in het opstellen van begrotingen en het maken van kostenramingen, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren collega's om essentiële vaardigheden te ontwikkelen. Je taken omvatten onder andere:

  • Dagelijkse evaluatie van offertes en kostenramingen, waarbij je nauwkeurigheid en aandacht voor detail essentieel zijn om de financiële haalbaarheid van projecten te waarborgen;
  • Bijdragen leveren in project overleggen en beslissingen onderbouwd toelichten, waarbij je jouw inzichten en analyses deelt;
  • Het bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe technologieën, methodologieën en best practices die kunnen worden toegepast om onze processen te verbeteren en concurrentievoordeel te behalen.

Door deze diverse taken uit te voeren en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, speel je een essentiële rol in het succes van onze projecten en draag je bij aan de groei en innovatie van ons bedrijf.

Een dag uit je werkweek:

Je begint de dag door de ontvangen offertes en kostenramingen van leveranciers en onderaannemers te evalueren. Je analyseert nauwkeurig de verschillende kostenposten en zoekt naar mogelijke optimalisaties of kostenbesparingen binnen het project. Tijdens een teamvergadering bespreek je jouw bevindingen en deel je suggesties met je collega's.

Na de vergadering werk je verder aan het opstellen van een gedetailleerde begroting voor een tender die je volgende week moet indienen. Je verzamelt en analyseert alle relevante gegevens, zoals materiaalkosten, arbeidsuren en onderaannemerskosten, en verwerkt deze in een overzichtelijke begroting. Hierbij maak je gebruik van softwaretools en databases om de nauwkeurigheid van je berekeningen te waarborgen.

In de middag heb je een overleg met de projectgroep om de voortgang van lopende aanbestedingen te bespreken. Je presenteert jouw bevindingen en aanbevelingen met betrekking tot de kosten en planning, en bespreekt eventuele uitdagingen of risico's die zich hebben voorgedaan. Door jouw proactieve houding en grondige analyses draag je bij aan het succesvol beheer van de projecten en het behalen van de gestelde doelen.

Aan het einde van de dag neem je de tijd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de bouwsector. Je leest vakliteratuur, volgt webinars of neemt deel aan trainingen om je kennis en vaardigheden verder te verbreden. Met een voldaan gevoel sluit je de werkdag af, wetende dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan de projecten en het succes van het team.



Gevraagd

Als Junior Calculator in de regio van Zwolle vinden wij het belangrijk dat je competent en uiterst nauwkeurig bent in je werk. Daarnaast ben je gemotiveerd en leergierig. We zouden het enorm waarderen als je voldoet aan de onderstaande criteria:

  • Minimaal afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bouwkunde en civiel techniek;
  • Je presteert het best in teamverband;
  • Je denkt en handels probleemoplossend, waarbij je een proactieve houding aanneemt.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €2.700,- tot €3.250,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • Vakantiedagen en adv-dagen conform de cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Leuke uitjes, feestjes en de kans om een enorm netwerk op te bouwen!

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in