+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider Ontzorgingsprogramma’s Maatschappelijk Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Overijssel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.935 - € 5.564 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Heb je een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en ervaring in projectmanagement? Dan is dit jouw kans om een sleutelrol te vervullen in het verduurzamen van Maatschappelijk en Bedrijfsmatig Vastgoed. Als projectleider leid je twee belangrijke programma s met directe impact op onze samenleving. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren projectleider met een diepgewortelde passie voor duurzaamheid? Heb je een scherp oog voor het realiseren van concrete resultaten en wil je graag een sleutelrol vervullen in het verduurzamen van Maatschappelijk Vastgoed en het Bedrijfsmatig Vastgoed? Dan hebben wij een uitdagende positie voor jou bij provincie Overijssel!


Jouw uitdaging als projectleider Ontzorgingsprogramma’s Maatschappelijk Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed

Als ervaren projectleider kom je aan het roer te staan van twee belangrijke programma’s die een directe impact hebben op het verduurzamen van onze samenleving: het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed en het Ontzorgingsprogramma Bedrijfsmatig Vastgoed (MKB). In deze rol leid je een team van adviseurs dat de provincie ingaat en kleine maatschappelijke organisaties en ondernemingen ondersteunt bij het verduurzamen van hun vastgoed en bedrijfsprocessen.

Het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed richt zich op het vergroenen van vastgoed van onder meer dorpshuizen, scholen, culturele instellingen en kerken, terwijl het Ontzorgingsprogramma Bedrijfsmatig Vastgoed gericht is op verduurzamen van bedrijfsmatig vastgoed en/of bedrijfsprocessen binnen het MKB (Specifieke Uitkeringen (SPUK) van het Rijk.

Als projectleider ben je cruciaal in het voortzetten van bestaande initiatieven en het opzetten van nieuwe. Je neemt niet alleen de rol van de huidige projectleider van het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed over, maar bent ook verantwoordelijk voor het opstarten van het Ontzorgingsprogramma Bedrijfsmatig Vastgoed vanaf 1 mei 2024.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder:

  • het samenstellen en aansturen van de beide programmateams, waarbij je het team voor het Ontzorgingsprogramma Bedrijfsmatig Vastgoed nog verder vorm zult geven;
  • het bewaken van de voortgang, planning en begroting van beide programma's, waarbij je nauwlettend toeziet op het behalen van de gestelde doelen;
  • het bevorderen van bewustwording en het stimuleren van samenwerking met verschillende netwerken en partners, zoals andere initiatieven, gemeenten, branche- en ondernemersverenigingen, en andere provincies;
  • het monitoren en evalueren van de programma's, inclusief het opstellen van rapportages over de voortgang en financiële verantwoording richting relevante instanties zoals BZK/RVO;
  • het onderhouden van contacten en afstemming met externe partijen zoals RVO, BZK en het Kennis en Innovatieprogramma Maatschappelijk Vastgoed (KIP);
  • het delen van kennis en ervaring met relevante stakeholders, onder andere via werkplaatsen (NEO) en andere kennisdelingsinitiatieven.

Deze rol vraagt om een flexibele en proactieve aanpak, waarbij je direct betrokken bent bij het realiseren van duurzame initiatieven die een blijvende impact hebben op onze samenleving.


Jouw profiel

Als projectleider voor onze Ontzorgingsprogramma's ben je een belangrijke schakel in het realiseren van duurzame initiatieven met een blijvende impact. We zoeken een gedreven professional met een bewezen staat van dienst en een passie voor duurzaamheid.

Je hebt als projectleider:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;  
  • bewezen staat van dienst, bij voorkeur met ervaring in (het leiden van) duurzaamheidsprojecten;
  • ervaring met het aansturen van een team en het opbouwen en onderhouden van een netwerk;
  • kennis van duurzaamheid en energietransitie, toe te passen in complexe projectomgevingen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, in staat om stakeholders te inspireren en te motiveren;
  • een resultaatgerichte, flexibele instelling en een onvermoeibare drive om een positieve impact te maken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wij bieden 

Samen werken aan een mooi Overijssel? In een inspirerende werkomgeving haal jij het beste uit jezelf. Uiteraard belonen we je voor je inzet. In geld, kansen en persoonlijke ontwikkeling:  

  • een salaris van minimaal €3.935,54 en maximaal € 5.564,56 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek;  
  • een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen;
  • een Persoonlijk Budget Duurzame Inzetbaarheid (PBDI) van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen;  
  • een dienstverband voor 32-36 uur per week, voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt jouw contract omgezet naar onbepaalde tijd; 
  • een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek goed in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen.    

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 


Jouw plek binnen de organisatie 

In jouw rol als projectleider van de Ontzorgingsprogramma's voor Maatschappelijk Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed, ben je onderdeel van het Nieuwe Energie Overijssel (NEO) programma, binnen de afdeling Economie en Cultuur. Binnen dit programma werk je samen met een team van ongeveer 25 collega's. Voor het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed zijn een communicatiemedewerker, drie energiecoaches en drie projectfacilitatoren ingezet. Het vormgeven van het team voor het Ontzorgingsprogramma Bedrijfsmatig Vastgoed behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Samen met toegewijde collega's streef je naar succes in de energietransitie. Dit alles binnen een professionele omgeving waar aandacht is voor elkaar!  


Interesse? 

Het selectiegesprek vindt plaats op dinsdag 14 mei tussen 13.00 en 17.00 uur. Om je een goed beeld te geven van het team, hebben we op diezelfde datum ook een informele kennismaking ingepland. Het tweede gesprek [indien nodig] vindt plaats op dinsdag 21 mei van 9.30 - 10.30 uur en het arbeidsvoorwaardengesprek [digitaal] op dinsdag 28 mei om 13.15 uur. Alle gesprekken zijn in Zwolle. Tijdens de selectie maak je kennis met een aantal medewerkers van het team. Een casus kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature?  Susanne Bergman, Projectleider PPM, beantwoordt graag jouw vragen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina.  


Solliciteren kan tot en met dinsdag 30 april 2024. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in