+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Senior Bedrijfsvoerder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van elektriciteitsnetten als Senior Bedrijfsvoerder, waar je een cruciale rol speelt in het transport en de distributie van energie. Naast het beheren van schakelplannen en het aansturen van operationele teams, biedt deze functie een unieke dynamiek met ploegendienstvergoedingen en extra slaapdienstvergoedingen. Geniet van de flexibiliteit van thuiswerken en de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten binnen de sector. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Afdelingsinformatie
De afdeling Bedrijfsvoering, BVC, is verantwoordelijk voor de operationele Bedrijfsvoering van de HS, MS en LS netten alsmede het gasnet. De afdeling richt zich onder andere op basis van de actuele netsituatie, op schakelhandelingen ten behoeve van uitbreidingen, vervangingen, metingen en onderhoud en het coördineren van de afhandeling van storingen in de netten waarbij de focus van de meldpuntmedewerkers op het LS- en Gasnet ligt. De afdeling BVC-Z bestaat momenteel uit 7 Senior Bedrijfsvoerders, 10 Bedrijfsvoerders , 6 Meldpuntmedewerkers en 3 Senior Congestie-officers.

Functieomschrijving:
Als Senior Bedrijfsvoerder draag je zorg voor de voortgang van het primaire proces van transport en distributie van elektriciteit. Je draagt de installatieverantwoordelijkheid van het hoogspannings (HS) en Middenspanning (MS) transportnet en het MS distributienet. Schakelplannen  t.b.v. uitvoerende afdelingen worden door jou zelfstandig bestuurd en beoordeeld. Je geeft opdrachten aan medewerkers van uitvoerende afdelingen voor het op locatie verrichten van schakelhandelingen.

Je handelt storingen af en stuurt de wachtdienstmedewerkers strategisch aan. Daarnaast verzorg je informatieverstrekking naar overheidsinstanties, grote klanten etc. bij netstoringen en verzorg je de storingsregistratie.

Je geeft operationeel leiding aan de Bedrijfsvoerders en medewerkers Meldpunt op het Bedrijfsvoeringscentrum. Dit doe je in ons rooster tijdens  1 Ochtendienst en 1 Middagdienst + slaapdienst per week op ons Bedrijfsvoeringscentrum in Zwolle. De diensten schuiven in de basis iedere week 1 dag op. De overige uren vul je in met neventaken tijdens kantooruren en hier is thuiswerken mogelijk. Ook bij uitval (zoals ziekte of verlof) van collega’s ben jij inzetbaar en we verwachten dus een hoge flexibiliteit. Je bent een echte teamplayer. Hiervoor krijg je een ploegendienstvergoeding en een extra slaapdienst vergoeding.

Tijdens de uren die je invult als neventaken neem je initiatieven op het gebied van procesverbeteringen. Daarnaast vertegenwoordig je Bedrijfsvoering bij overleg over het implementeren van projecten van Realisatie en over ICT-projecten rond het bedrijfsvoering proces. Als Senior Bedrijfsvoerder neem jij deel in verschillende projectteams, denk hierbij onder andere aan Curtailment, Nieuwbouwprojecten, Congestiemanagement, TenneT veldvervanging.

Eisen:
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting techniek (elektrotechniek/energietechniek). Na indiensttreding volg je een interne opleiding tot Senior Bedrijfsvoerder. Je hebt uitgebreide kennis van transport- en middenspanningsnetten en van de energievoorziening in het algemeen. Daarnaast ook nog kennis van de organisatie, procedures en systemen. De functie wordt dus vervuld in een beperkte mate van onregelmatigheid in een 24-uurs organisatie.

Competenties:
Je hebt ervaring met het aansturen van mensen en je bent stressbestendig. Ook ben je analytisch en besluitvaardig. Daarnaast ben je een echte teamplayer. Je bent goed in mondeling communiceren waarbij je klantgerichtheid niet uit het oog verliest. Je bent besluitvaardig en je hebt een uitstekend analytisch vermogen. Natuurlijk blijf je stressbestendig in alle situaties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in