+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Algemeen Fysiotherapie Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysiotherapiepraktijk de Dobbe

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Droom je van een veelzijdige rol als fysiotherapeut in een team dat echt om je geeft? Onze praktijk in Zwolle biedt niet alleen een boeiende mix van patiënten en de kans om thuisbehandelingen uit te voeren, maar ook een jaarlijks studiebudget en ondersteuning bij het behalen van een masterdiploma. Werk in een hecht team, lach veel, en geniet van betaalde vakantiedagen, gezamenlijke pauzes en transparante afspraken, naast een marktconform salaris. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team!
Ben jij een algemeen fysiotherapeut of manueel therapeut en kijk je uit naar een afwisselende baan met een uiteenlopende patiëntenpopulatie in het gezellige Zwolle? Neem dan contact met ons op. Wij hebben verschillende locaties en al veel specialismen. Jaarlijks is er een studiebudget voor gereserveerd en bij het volgen van een masteropleiding betalen we hier aan mee. Er wordt nauw samengewerkt met de overige zorgverleners, zoals de huisartspraktijken, Isala ziekenhuis.
De hoofdlocatie heeft 9 behandelkamers, 2 fysiotherapie oefenruimtes diverse apparatuur. Ook wordt er regelmatig bij de mensen thuis behandeld.
Wij werken in een hecht, ervaren team waar je mee kan lachen én kan sparren. Wij doen onze administratie onder werktijd, hebben betaalde vakantiedagen, gezamenlijke pauzes en transparante afspraken. En natuurlijk bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dagen en tijden zijn in overleg af te stemmen.
In de ideale situatie ben jij een algemeen fysiotherapeut met specialisatie manueel therapie. Maar aarzel niet om te reageren als je niet aan alle wensen voldoet. Wij staan open voor nieuwe kennis en ervaring die wordt meegebracht.

Gevraagd

HBO
Of ben je bijna klaar met je opleiding tot algemeen Fysiotherpie, dan ben je ook van harte welkom.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in