+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Mechanical Engineer Silos & Dosing Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kaak Silos & Dosing

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van machineontwerp en -verbetering als Mechanical Engineer bij een toonaangevend bedrijf. In deze rol speel je een cruciale rol in het perfectioneren van machines voor bakkerijlijnen. Werk aan het voorfront van innovatie, waar kwaliteit en veiligheid centraal staan. Jouw taken omvatten het maken van gedetailleerde tekeningen, het waarborgen van technische specificaties en het adviseren van collega's. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Doel

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het detailleren en uitwerken van machines of constructies of het aanpassen en het verbeteren van bestaande constructies van Royal Kaak.


De rol

Als Mechanical Engineer bij Royal Kaak ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verbeteren van machines voor grondstoffenopslag en doseersystemen in bakkerijlijnen. Je maakt gedetailleerde tekeningen en berekeningen, past bestaande tekeningen aan en zorgt voor de juiste documentatie.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Je controleert je eigen tekeningen voordat ze naar de werkvoorbereiding gaan en stemt regelmatig af met collega's van andere afdelingen over technische specificaties en productie-eisen. Andere verantwoordelijkheden zijn:

  • Het voldoen van ontwerpen aan veiligheids- en kwaliteitsnormen;
  • Het standaardiseren en archiveren van de projecten/tekeningen;
  • Het maken van P&ID’s en taglisten;
  • Het informeren en adviseren van collega’s.


Gevraagd

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur richting WTB en hebt ervaring met het Inventor tekenpakket. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt daarnaast over:

  • Ervaring met P&ID en procesdiagrammen;
  • Een geldig rijbewijs B (E);
  • Een geldig VCA certificaat (of de bereidheid om deze te behalen);
  • Een leergierige en betrouwbare houding.


Aanbod

Royal Kaak biedt je een veelzijdige baan in een hecht team binnen een sociaal familiebedrijf. Je ontvangt een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een goede pensioenvoorziening (PMT), doorgroeimogelijkheden (op basis van jouw ambitie). Kaak Silos & Dosing valt onder de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven.


Meer informatie

HÆD is recruitment partner van Royal Kaak. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Stan Reugebrink +31(0)38 420 39 00 +31(0)6 12 64 10 25, die de sollicitatieprocedure namens Royal Kaak coördineert. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HAED, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Kaak Silos & Dosing B.V. is onderdeel van Royal Kaak welke zich bezighoudt met het ontwerpen, maken en neerzetten van complete geïntegreerde bakkerijlijnen. Kaak Silos & Dosing focust zich hierbij op grondstoffen opslag en doseersystemen. Je bent binnen het team Engineering van Kaak Silos & Dosing B.V.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in