+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Supply Chain Planner Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abbott Logistics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale Supply Chain als Supply Chain Planner bij een vooraanstaande multinational. In deze rol ben je de spil in het web die zorgt voor tijdige wereldwijde productleveringen. Je werkt samen met een breed scala aan stakeholders, van productie tot distributie, om de voorraadniveaus te optimaliseren en adhoc-verzoeken naadloos te beheren. Jouw inzet draagt bij aan de soepele werking van een complexe, wereldwijde toeleveringsketen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Doel

Sturen in de internationale Supply Chain van een multinational? Als Supply Chain Planner garandeer je de tijdige leveringen van producten wereldwijd en stemt dit af met diverse stakeholders.


De rol

Als Supply Chain Planner ben je werkzaam bij het internationale planningscentrum van Abbott. Je zorgt voor adequate en volledige voorraadinformatie binnen de toeleveringsketen en hebt daarbij contact met diverse collega’s binnen Abbott. Je werkt samen met de Master Scheduler en de fabrieken om de productieplanning aan te passen, met de Distributiegroep om de verzending te optimaliseren en met de klantenservice om de gevolgen voor commerciële filialen te minimaliseren voor uitzonderingen die niet binnen de productieplanning konden worden opgelost. De belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

  • Coördineren van de levering van gereed product;
  • Voorraadniveaus optimaliseren in de end-to-end-supply chain;
  • Zorgdragen dat de product vrijgave aansluit op transportschema’s en verzendingen op elkaar
  • worden afgestemd;
  • Opvolgen van adhoc supply chain-verzoeken;
  • Controle en rapportage van belangrijkste prestatie-indicatoren, identificeren van kansen voor verbetering en doorvoeren van optimalisaties. 


Gevraagd

Je staat aan het begin van jouw carrière en je hebt (logistieke) werkervaring opgedaan in een bij voorkeur een internationale werkomgeving. Goed gevoel voor samenwerking en verhoudingen met een pragmatisch instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden neem je als competenties mee. In je werk ben je pro actief, gaat accuraat te werk en behoudt daarbij het overzicht:

  • Een afgerond HBO of WO opleiding is een vereiste voor deze functie, bijvoorbeeld richting logistiek of (technische) bedrijfskunde;
  • De Engelse en Nederlandse taal beheers je uitstekend. 


Aanbod

Je wordt via HAED gedetacheerd bij Abbott. Hier horen uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket bij als tegenprestatie. Voor een ambitieuze professional met potentie ligt bij Abbott de mogelijkheid om een (inter)nationale loopbaan uit te zetten in een mondiaal, solide en sterk groeiend concern. Het bedrijf kent een open, informele cultuur waar collegialiteit en teamwork hoog in het vaandel staan. Abbott biedt daarnaast de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Abbott heeft een gedegen inwerktraject met onder andere e-learning modules en je wordt vanuit de organisatie begeleid door een ervaren collega. 


Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Annegreet van Wier van HÆD (038) 420 39 00 / (06) 1075 1991, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., die namens Abbott de sollicitatieprocedure coördineert. 



Bedrijfsomschrijving

Abbott is een wereldwijd opererende ‘health care company’ die toonaangevend is in het ontwikkelen van voedingsproducten, diagnostiek en medische- en farmaceutische producten. Abbott Logistics, gevestigd in Zwolle, is onderdeel van deze multinational. Abbott Logistics is het logistieke en financiële hart dat ervoor zorgt dat de producten over de hele wereld worden geleverd. Het bedrijf regelt en organiseert daarvoor alle details: planning, inkoop, opslag en transport, de logistieke systemen, in- en export, financiële consultancy en administratie. Correct gelabeld en verpakt levert het bedrijf aan meer dan 160 landen waar het bedrijf vestigingen heeft of voorziet importeurs of agenten rechtstreeks van de producten. Namens Abbott Logistics zijn wij voor de vestiging in Zwolle op zoek naar een kandidaat voor de functie van Supply Chain Planner. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in