+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Achtmaal.
Laad meer vacatures

Loodsmanager Achtmaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ADS Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In de containerteelt zoeken we iemand die de loods kan managen. Je wordt belangrijk voor het team en helpt de eigenaar. Je baan is heel verschillend: je leidt en doet ook zelf dingen. In het drukke voorjaar werk je meer, maar in de zomer minder. Je leert eerst alles goed voordat je begint. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en geeft je de kans om te groeien door trainingen. Plus, er zijn vaak lekkere dingen bij de koffie en leuke feestjes. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor deze vacature in de containerteelt in voornamelijk heesters zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Loodsmanager. Dit bedrijf is volop in ontwikkeling en zoekt iemand ter aanvulling van het team. Zij zijn op zoek naar een Loods Manager, je wordt als het ware de rechterhand van de eigenaar zodat hij zich kan richten op andere taken. Je krijgt een zeer afwisselende baan waarin jij een leidende en uitvoerende rol gaat spelen, de juiste schakel tussen het kantoor en de werkvloer. Je word verantwoordelijk voor de gang van zaken in het loods gedeelte, zoals de personeelsplanning, aansturen van het personeel, kwaliteitscontrole van de orders, dat zij op de juiste plek staan voor bezorging. Maar bent ook niet vies om mee te werken, denk hierbij aan onder andere orders verzamelen en verzendklaar maken. In het voorjaar ligt bij dit bedrijf de grote piek, het kan dan zijn dat jij overuren maakt en (in overleg) op zaterdag werkt. Daar in tegen is het in de zomer een stuk rustiger en kan je wat vaker vrij nemen. In het voorjaar werk je met zo’n 4 a 5 mensen en in de zomer zijn dit er 1 a 2. Wees niet bang dat je dit alles niet direct onder de knie hebt je krijgt een goede inwerkperiode om je de werkzaamheden eigen te maken.

Functie-eisen:

Wij vragen:

Een flexibele instelling en springt bij daar waar nodig, door jouw organisatorisch talent weet jij alles in goede banen te leiden. Affiniteit met de agrarische sector en kennis van planten is een must. Werkervaring in een leidinggevende rol is zeer gewenst alsmede de wil om jezelf te ontwikkelen!


Wij bieden:

Wij bieden

Een hele diverse functie waar innovatie en vakmanschap centraal staan, je krijgt de ruimte om mee te denken en ontwikkelen van nieuwe ideeën.  Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen.

Zij werken met de CAO Open Teelten, je word ingeschaald in de schaal G, daar door komt jouw salaris te liggen tussen € 2500 en € 3500 bruto per maand, dit is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en ervaring. Ook niet geheel onbelangrijk is dat zij regelmatig iets lekker hebben bij de koffie, gezellige feestjes en etentjes!



Aanbod

Salaris is tussen € 2500.- en € 3500.- bruto/maand
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in