+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Albergen.
Laad meer vacatures

Schilder Albergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij als schilder op zoek naar een combinatie van lange seizoenen, prachtige projecten en volop winterwerk? Dan nodigen we jou graag uit voor een kop koffie! In ons gezellige team ga je aan de slag bij diverse mooie schilder projecten in de omgeving. Van monumentale panden tot nieuwbouwwoningen. Thuis in alle facetten van schilderwerk. Ook het houtrot bewerken of behangen is voor jou geen probleem. Mochten dit toch aandachtpunten zijn dan bieden wij je de mogelijkheid een cursus op onze kosten hierin te volgen. Met je vlotte babbel ben je als schilder het visitekaartje van onze organisatie en sta jij de klanten vakkundig te woord. Doordat alle projecten dicht bij huis zijn ben jij op tijd thuis voor het avondeten.  


Ben jij het?

Jij gaat graag aan de slag bij een informeel bedrijf. Je ben een zelfstandig schilder met de nodige ervaring die het ook leuk vindt om in een koppel te werken. De vakman die dag in dag uit streeft naar het perfecte eindresultaat. Je werkt als schilder nauwkeurig en netjes, en dit is ook hoe jij alles communiceert naar de klant toe.


Wat wij bieden

Naast een gezellig team van echte vakmannen belonen we jou ook met: Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van ervaring

  • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen door 2 cursussen op jaarbasis te volgen op onze kosten;
  • Een vaste aanstelling op korte termijn? Dit is bij ons mogelijk! De vrijheid het pensioen te kiezen wat bij jou past;
  • Je kan bij je vaste contact persoon terecht met je vragen. Wij ontzorgen jou volledig;
  • We vinden het belangrijk te weten hoe het met je gaat. We komen dan ook regelmatig even langs. ( En brengen vaak wat lekkers mee).
Wat biedt Faber nog meer?
Loyaliteit moet beloond worden. Dus je profiteert van ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij een gewerkte dag zorgt voor spaarpunten. En deze zijn in te wisselen tegen leuke cadeaus! Handig gereedschap, huishoudelijke benodigdheden of leuke uitjes! Om een echt familie gevoel te creëren verzorgen wij naast een Sinterklaasfeest ook een gezellige zomer- en kerstborrel.

Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in